• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Wpadłam tylko napisać, że siostry i panie z naszego przedszkola odwaliły kawał dobrej roboty. Przedstawienie było o tym jak Bóg stwarzał świat w 7 dni i każdy dzień to inna dzieci w innych przebraniach, w dodatku to było w sali kinowej więc światło, muza wszystko super.

Tylko nie wiedziałam za co mój Dawidek był przebrany, a okazało się, że był .....wodorostem:-p
Byłam ciekawa jak pokażą Adama i Ewę, a wyskoczyły dzieciaki w stroju ze "skóry tygrysa" :)

Superaśne, naprawdę :-)

Witam nową koleżankę :)

reklama
mmm-na chłopski rozum to placi sie przy 2gim podejściu za transfer i pewnie,za zamrożenie i przechowanie komórek..
jak sie Lolitka pojawi to pewnie wyjaśni..

Kahaka,Lilith- dzieki :))
fakt nie czuje sie na swoje lata i ludziska mi mówią ze nie wyglądam ,ale,ale..metryka nie kłamie..

Iza- no to super,ze przedstawienie udane no i wodorost na pewno był sliczny i dorodny:-D:-D:-D:-D

Fajno, że przedstawienie udane :)

Też mi się tak wydaję, że później tylko za transfer powinno się płacić.. ale jak Mama mowi przyjdzie Lolitka to wyjaśni. Ja się modlę by mnie klinika jak się w końcu kiedyś do niej dostane :-D zakwalifikowała do darmowego tu.. bo inaczej.. no powiem szczerze 10 000 to nie jest mało :-( i cholera wie ile byśmy musieli jeszcze czekac nim byśmy tyle zaoszczędzili.. chociaż jak na f przeliczyć to już nie jest tak źle..

Kahaka- a Tobie na ile przed@ tempka spada???jak do soboty bedzie wysoka to jest nadzieja ??
u mnie spada na 2 czasem 3 dni przed @ dlatego ostatnio nie testowałam bo jak zaczeła spadać to juz wiem ,ze lipa,ale teraz jak biore lutkę to od jutra nie mierzę i dopiero w przyszły piatek test pokaże co w trawie piszczy:-p
oby coś piszczało:-D:-D

Fajno, że przedstawienie udane :)

Też mi się tak wydaję, że później tylko za transfer powinno się płacić.. ale jak Mama mowi przyjdzie Lolitka to wyjaśni. Ja się modlę by mnie klinika jak się w końcu kiedyś do niej dostane :-D zakwalifikowała do darmowego tu.. bo inaczej.. no powiem szczerze 10 000 to nie jest mało :-( i cholera wie ile byśmy musieli jeszcze czekac nim byśmy tyle zaoszczędzili.. chociaż jak na f przeliczyć to już nie jest tak źle..

my już mieliśmy trochę odłożone a tu nam się samochód zepsuł, naprawa 3000 kosztowała, boże ale byłam wściekła,

Kahaka- a Tobie na ile przed@ tempka spada???jak do soboty bedzie wysoka to jest nadzieja ??
u mnie spada na 2 czasem 3 dni przed @ dlatego ostatnio nie testowałam bo jak zaczeła spadać to juz wiem ,ze lipa,ale teraz jak biore lutkę to od jutra nie mierzę i dopiero w przyszły piatek test pokaże co w trawie piszczy:-p
oby coś piszczało:-D:-D
z tą tempką to różnie bywa, zdarza się, że i po @ spada

Mama pisałam wam, że dopiero w sierpniu ;( mój nie da rady wczesniej iść i to dopiero będzie rozmowa z pigułą a potem lekarz. I tak albo od razu kieruję nas do kliniki albo robi badania. Z tym, że ja na pewno będę naciskać na sprawdzenie zrostów..
Dodatkowo w lipcu idę do szpitala, tam gdzie chodzę też z babskimi problemami. Nie wiem czy pamiętasz ale obiecali końcem zeszłego roku, że po 6 miesiącach skierują mnie do babskiego szpitala tutaj na wszystkie badania. Tak więc będę się mocno w lipcu upominać o to. I jak konkretów nie usłysze to zrobie afere, że mnie w <> robią :-D

Tak sobie jeszcze myślę, że mój zapomniał o tym lipcowym szpitalu i dałoby się może wyrobić w czasie i jeszcze wtedy tą pigułę załatwić.. tyle że zaś i u tego GP jest problem z odpowiednim terminem i godziną jeśli muszą sie dostosowywać :-(

Mmm no to nie mało, szczególnie gdy jest aż tyle do uzbierania :-( wiecie, to w ogóle kpina., marudzą, że mało dzieci, że to że tamto a co robią by to poprawić?? Nic..

reklama
w ogóle to najśmieszniejsze jest to że kilka niesięcy przed tym jak nam lekaż powiedział że w naszym przypadku tylko inf kupiliśmy samochód, jak byśmy się wstrzymali może już bym była po :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry