• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mmm
jesli masz z podejscia wiecej zarodkow niz liczba ktora chcesz transferowac I jezeli sa dobrej jakosci - to wtedy mroza. jak masz mrozaki to za kolejnym podejsciem placisz tylko za transfer. ja np nigdy nie mialam mrozakow i musze cala procedura i koszty powtarzac. daj znac jak masz wiecej pytan

lilith
w uk masz tez 2 podejscia za darno do ivf.....jak jzu wyczerpiesz to drogo, ale publiczne sa 2 podejscia (choc czasem tylko 1 ale jest)

mmm
jesli masz z podejscia wiecej zarodkow niz liczba ktora chcesz transferowac I jezeli sa dobrej jakosci - to wtedy mroza. jak masz mrozaki to za kolejnym podejsciem placisz tylko za transfer. ja np nigdy nie mialam mrozakow i musze cala procedura i koszty powtarzac. daj znac jak masz wiecej pytan

lilith
w uk masz tez 2 podejscia za darno do ivf.....jak jzu wyczerpiesz to drogo, ale publiczne sa 2 podejscia (choc czasem tylko 1 ale jest)

a od czego zależy ta jakość mroziaczków??

jakosc zarodkow jest 'DANA' tzn jedni maja dobre zarodki, inni zle... jakosc zarodka zalezy od jakosci komorki i plemnika....nie ma sposobu na poprawienie jakosci zarodkow ogolnie rzecz ujmujac (choc mozna probowac zmieniac leki i protokol w celu poprawy jakosci komorki)

Mnie też głowa pobolewa ale to już chyba z głodu.. Mama dobrej nocki życzę :)

Lolitka dziękuję, ja wiem, ze sa refundowane ale nie wiem jak to wygląda jak już ma się dzieci bo kiedyś na GP powiedział, że to nas dyskwalifikuję :(

Mmm, niestety tak to bywa.. życie tak zaskakuję w najmniej odpowiednich momentach,.

Ja też już mykam kochanę, pewnie wpadnę podczytać tylko. Mój już wraca i lecę zarcie nakładać :)

Papa :)

czyli u nas pewnie też będą kiepskiej jakości, zresztą lekarz mówił nam że kiepskie nasienie źle się mrozi więc nawet jeśli komórka byłaby lepszej jakości to pewnie i tak nic z tego :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry