• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

z objawow jakie sie dopatrzylam to zimno (dosc czesto marzne niezaleznie od pogody), stany depresyjne, brak pocenia....

tutaj chyba nie ma takiego laboratorium co se mozna isc i zrobic.

reklama
Bree, of kors :-D najbardziej się boję, że jak się nie udało, to będzie płacz. Ale tak sobie myślę, że jakby co to potraktuję maj jako miesiąc "ćwiczebny" ahahaha.

z objawow jakie sie dopatrzylam to zimno (dosc czesto marzne niezaleznie od pogody), stany depresyjne, brak pocenia....

tutaj chyba nie ma takiego laboratorium co se mozna isc i zrobic.

No to zbadaj te hormonki. Nie wiem gdzie mieszkasz ale u nas w każdym lab można iść i zrobić co się chce odpłatnie normalnie. Czy w prywatnym lab czy w szpitalu...

Bree, of kors :-D najbardziej się boję, że jak się nie udało, to będzie płacz. Ale tak sobie myślę, że jakby co to potraktuję maj jako miesiąc "ćwiczebny" ahahaha.
No tez już mnie takie myśli nachodzą. Teraz hormonki mam w końcu w normie progesteron oki to jak nie teraz to w przyszłym powinno się udać. Ale mam teraz taką ładną tempkę jak nigdy jak wyjdzie kicha to się wścieknę i wpadnę w mega dooł coś czuję. I małża od ręki na badanie armii wysyłam. Koniec zwlekania (póki co odwlekał bo tarczyca moja do d... więc i tak ciężko było o ciąże a teraz juz nie ma wytłumaczenia!!!!)

Bree film na megavideo jak co możesz obejrzeć. Ja nie dałam rady, właśnie wyłączyć kazałam bo wyłam jak durna. No nie byłam w stanie tego oglądać, za straszne dla mnie i za bardzo to przeżywać zaczęłam. Dooglądałam dokładnie do: 1:03..

mykam :)

Lilith czekaj
Taki fajny filmik?? Dlaczego ryczałaś, co było straszne? Wybieram się na niego. Polecasz??

Kahaka będzie dobrze!! Będzie nie??
Tak bym chciała...
Popadam w paranoję powoli.

Ostatnia edycja:
Nie wiem czemu, za bardzo się wzruszyłam i zaczęłam to przeżywać, a co to już nie mogę CI powiedzieć bo to jest w filmie. Strasznę, na prawdę :(
A film sam w sobie na prawdę świetny, bardzo mi się podoba. Zresztą recenzję innych co oglądali też są niezłe.
Masz zmienne IP??
Ja sobie zmieniam, czasem wykupuję mój na miesiąc bo to na f grosze. tu masz link:
Woda dla słoni / Water for elephants (2011)- Filmy i Seriale Online - Zalukaj.pl

A i po tym jeszcze się z moim pożarłam bo tak mi nerwy puściły :(

No zmienne mam.
Ja chce iść na niego do kina, ale jak sie krzywda zwierzętom dzieje to chyba też nie zdzierżę. Wolałabym nie wpaść w dooł w tym kinie. Uwielbiam takie filmy ale strasznie przeżywam też krzywdę jak widzę w filmie.

Dobranoc Kahaka.

reklama
No to nie polecam.. albo obejrzyj w domu właśnie, stwierdzisz, że nie dasz rady to wyłączysz a nie stracisz kasę za kino i jeszcze tam doły połapiesz.

Ja tu już tak idę od 10 minut, ale że mój się kąpię to wykorzystałam okazję i wpadłam na dłużej :D

papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry