• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

kochane ,jade na zakupy spozywcze i do ogrodniczego bo wczoraj nie dojechałam po te piwonie..

smacznych śniadanek i aromatycznej kawy:)

reklama
Cześć :-)
U mnie dziś bez zmian 36,8 ale wczoraj wieczorem miałam kryzys - dopadł mnie PMS gigant i warczałam na M o byle co.
Lilith sorki, że tak wczoraj mnie wywiało bez ostrzeżenia ale burza do nas przyszła i net mi się rozłączył :/
Lovka witaj. Napisz nam coś więcej o sobie.

ja dziś rano wstałam i prawie zemdlałam. W głowie mi się kręciło, cała się spociłam.Myślę, że to po Bromocornie, wczoraj zaczęłam brać. Masakra.
No, no Kahaka oby do soboty!! ;-)
Mnie coś jajniory nawalają dzisiaj - kłują nie wiem co się dzieje.

Pierwsza :-)
no to witam sie z kawusia i ciasteczkiem Zobacz załącznik 357876
@ dalej nie ma, ale czuję sie jakbym ją miala, w ciąży napewno nie jstem, choc mój "biedny" mąż chce tak myśleć ... myślę, że lada chwila przyjdzie ...
mama - jak u Ciebie na froncie ?

Sypialnia pomalowana, ale kolory wyszły bardzo ciemne , jak posprzątam to wrzuce foto :tak:

Palemka pyszności, dziękuję.
Już się nie mogę doczekać jak nam tu wkleisz ku pokrzepieniu zdjęcie testu z dwoma tłuścioszkami :-)
Czekam z niecierpliwością także na zdjęcia sypialni.

a u mnie...nic w sumie..czekam jeszcze tydzień i test-tempki nie mierzyłam i juz do testowania nia zmierze bo przy lutce nie ma to sensu:sorry:

Bree- jak Ty dużo wiesz o tarczycy:szok:jak teraz nam sie nie udało zajść to po @ zrobię tarczycę i do Ciebie z wynikami przylecę :)

Lilith- jak tak temperaturka??:)))

Mama zapraszam. Chętnie pomogę jeśli będę umiała :zawstydzona/y:

nagapalma pokaz te kolorki, lubie ogladac chate po remoncie
kahaka a to nie ty mialas wkleic zdjecia mebli z ikei jakis czas temu???
mama dzienks za foty familijne:-)
lovka czesc napisz cos wiecej
bree a ja tesknilam za swoim PMSem a nie mialam...

Ostatnia edycja:
Wiatm wszystkie stere weteranki i nowe, które dopiero dołączyły!!

Podziwiam was dziewczyny zaa wiedzą jaką macie, ja to przy was jak taki ciemniak się czuję...

Ja dzisiaj po południu jade na dwa dni do mamusi, nie będzie mnie na forum, a potem pewnie za nic nie uda mi sie nadrobić zaległości...
Oczywiście cały czas trzymam kciuki za dziewczyny, które w sobotę mają testować!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurcze ale dzisiaj brzydka pogoda...

Jestem, witajcie. Lecę zrobić śniadanie sobie i córce, dziś w domu bo się rozchorowała i w nocy strasznę ataki kaszlu dostała.
U mnie tempka dupowato, poleciała w dół i to dość sporo. Wiem, że to za wczesnie na @ bo dopiero 6dfl i wierzę, że jutro się podniesie.

Lecę i zaraz wracam :)

hej, witam się-bez kawy jeszcze, ale czekam aż mi mąż doniesie :)

Betusia-my mojej mamie taką niespodziankę też kiedyś zrobiliśmy... tylko ona kwiaty miała dostać w pracy.... A tego dnia jakaś jej koleżanka robiła swoje pożegnanie i wszyscy pracownicy siedzieli razem... jak kurier wszedł to myślała, że to dla tej co odchodzi... A jak powiedział że to dla niej to nie mogła uwierzyć... i też się popłakała :)

U mnie 24dc, brzuch boli od paru dni... tempka mi skacze-maćku mi napisała, że podejrzewa, że to w ogóle był cykl bezowulacyjny... i tak staranek nie było więc się nie dołuję :)

reklama
Hej witam się i ja:)
Dzisiaj znów zaświeciło słońce:-) i już nie patrzę wstecz tylko myślę o kolejnej IUI. Zadzwoniłam wczoraj do mojej dr, oddzowniła później. Ustaliłysmy że w tym cyklu sie stymuluję Femarą i jade 4.06 do wawy. Dziewczyny mi na bocianie pisały że w invim można zrobić jakąś podwójną IUI, muszę zapytać dr. Bedzie jeszcze na pewno to podejście i może jeszcze jedno ale to zobaczymy. Mój m wczoraj wypytywał mnie o ivf więc widzę że temat sie dla niego przybliżył:) on tak zawsze, musi sobie przetrawic to co mówie a potem jak oswoi temat to pyta o szczegóły.
Jesli chodzi o koszty leczenia w Polsce to jest koszmar, myslę ze gdybym zsumowała badania, leki, wizyty, dojazdy i te iui to bysmy za to ifv zrobili. ale przecież wiadomo że w ciemno nie robi sie a jak są dobre wyniki to lekarz nie proponuje iVF tylko iui na początku. Kto sie leczy to wie o czym mówie.

Witam nowe staraczki, mmmm zastanawiam sie czy nie znamy sie z innego forum, jestem z tego samego województwa, 2 poprzednie iui robiłam własnie w gamecie.

mama niedługo teścik?
bree zaciśniete kciuki już trzymam
kahaka to zamo za ciebie

wiem że sporo osób ominęłam ale pozdrawiam wszystkich i dzięki wam za ciepłe słowa, dzięki wam szybciutko się podniosłam i jestem

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry