• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Amalfi 36,68 dziś..

Palemko mocno za Ciebie zaciskam! Może jednak zatestujesz jutro??

Kahaka, no no ciekawe to ;p Jeszcze tylko dziś!

Bree, ja sama wtedy też już poszłam, więc nic się nie stało.

Witam nową staraczke, napisz coś o sobie :)

Tymonka, no to z następną IUI się na pewno uda, dobrze, że masz takie pozytywne nastawienie.

Mama jak się dziś czujesz?? Już lepiej? Udanych zakupów.

Wikula, baw się dobrze u mamy, odpoczynek dobrze CI zrobi :)

Martusia, zobaczymy za kilka dni, Jak był bez owul. to się sobie przyglądaj, bo owulka może też przyjść w każdej chwili.

Betusia, fakt, może coś dla taty byś tam znalazła. Jeśli lubi słodkie :D

Wybaczcie jak kogoś pominęłam..

reklama
Tymonka - bardzo dobre podejście:)
A to podwójne IUI to się chyba robi, jak nasienie jest bardzo słabe...ale pewna nie jestem...

Lilith - a faktycznie musze sobie odpocząć, od męża przede wszystkim, bo mnie ostatnio strasznie denerwuje...

Wikula bo z tymi mężami to tak jest że nas denerwują w najmniej odpowiednim momencie...
:)

LILITH- a masz gdzieś wstawione swoje zdjęcie ślubne? Ciekawa jestem jak wyglądałaś:)

helo
właśnie siedze i trzymam buta zeby sie skleił dlatego tez bedzie duzo błedów:-)
ale jest czasami tak, ze jak znajdziesz jakies buty to z nóg ich nie sciagasz i trudno sie z nimi rozstac
w środę miałam wizyte u endo
rozpoznanie to wrodzona niedoczynnosc tarczycy z jednostronnie rozlanym wolem:-(
ale juz chociaz czesciowo wiem na czym stoje i jez biore leki
tak swoja droga prowadze trzyzakresowa obserwacje cyklu i widze ze kazdy jest inny a juz koncze trzeci obserwowany cykl:eek:

jestem już..
zakupy rozpakowane,kwiaty na tarasie czekaja na wkopanie-zaraz lecę to zrobić :))

Tymonka-podwójne IUI to tak ,ze raz jesteś na IUI np.przed pęknięciem pechola i po 2 dniach możesz mieć podane drugi raz nasienie-w Invimedzie to kosz-730 IUI +350 za drugie IUI w tym samym cyklu...

Wikula- miłego odpoczynku u mamusi bo.....
nie ma jak u mamy :):):))))

Lilith- dzięki,ja dziś już dobrze-pewnie rosół mnie na nogi postawił!!
dziś czuje sie "normalnie" i nie wiem co to wczorajsze miało być ..najważniejsze ze dziś si bo na 18 mamy drzwi otwarte u Zuzi w szkole..

Amalfi- proszę bardzo :)))

Martusia- cześć :)

Bree-jakby co to na pewno sie do Ciebie zgłoszę z wynikami i tarczycy..

ja zjadłam mizerię z dodatkiem pomidorków koktajlowych i teraz pełna sił idę wkopać 2 piwonie:)))
i 5 kwiatów do doniczek na tarasie :))

Mój mąż naoglądał się wiadomości i mówi, że w Niemczech kilka osób, które jadły surowe warzywa nie żyje i mi też zabronił takowych jeść (chodzi przede wszystkim o te sprowadzane z Hiszpanii), więc i ja was ostrzegam, żebyście uważały i bardzo dokładnie myły albo gotowały warzywka!!!

Niunia - to chociaż teraz wiesz na czym stoisz i wiesz jak działać! Dostalaś jakieś leki???

Mama - Ty to szybka jesteś, czasami nie mogę się tobie nadziwić:) Ja to jeszcze nawet sie nie ubrałam, kraże po mieszkaniu w piżamie...ale zaraz się zobirę, jeszcze spakować się muszę, potam do sklepu i do mamy:)

o dzieki mama za info:) a ty nie wiesz jak to sie technicznie odbywa? tzn czy m dwa razy oddaje czy tylko raz i oni przygotowują dwie dawki i jedna czeka.
Super widzę kwiatów przybywa nieustannie:)

wikula też jade dzis do mamy- 280km

A ja jestem taka zła.. odwołali mi dzisiejszą wizytę u dentysty.. tyle na nią czekałam.. i oczywiście mężowi się za to oberwało.. w dodatku wszystkie plany nam to poprzestawiało łącznie z wyjazdami do sklepów..

Niunia fajno, że wiesz już co to, choć taki plus no i że leki jesz. Oby szybko pomogły.

Mama no kto wiem, kto wie ;] może coś dobrego. To córa od przyszłego roku do szkoły, co? Fajno :) Moja dziś płakała i złościła się, że nie poszła..

Martusia gdzieś tu mam na forum, ale to chyba wstawiane w 2005 więc musiałabym się nagimnastykowac by znaleźć. A na tym lapku nie mam niestety :(

Wikula, dziękuję za ostrzeżenie i informację. Dobrze wiedzieć.

reklama
Niunia - to chociaż teraz wiesz na czym stoisz i wiesz jak działać! Dostalaś jakieś leki???

tak - Euthyrox N25

endom powiedział że z pewnością nie jest to jedyna przyczyna nieposiadania bobasa ale może wpływac na poziomy hormonów i na liczne wczesne poronienia dla mnie nawet niezaóważalne i na długośc samej @, tak ostatnio np @ trwała u mnie 12 dni a najkrutszą miewam 8 dni najsilniejsza to była taka że podpaskę przez pół dnia musiałam wymieniac co 30 minut, zdażało się że zużywałam podczas jednej @ 30 podpasek i 20 wkładek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry