• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

mama to dla mnie taka typowa matka-polka, idealna wręcz :D
Zalatana, ale na wszystko ma czas: dzieci zaprowadzi, przyprowadzi, obiad zrobi, ogród wypieli, z nami pogada przy kawce-normalnie strasznie Cię podziwiam :D

Dziewczyny-macie jakiś pomysł co można kupić młodemu małżeństwu w prezencie? Ale to nie na Ślub... mieszkają w domku więc praktycznie wszystko mają;/

reklama
Mój mąż naoglądał się wiadomości i mówi, że w Niemczech kilka osób, które jadły surowe warzywa nie żyje i mi też zabronił takowych jeść (chodzi przede wszystkim o te sprowadzane z Hiszpanii), więc i ja was ostrzegam, żebyście uważały i bardzo dokładnie myły albo gotowały warzywka!!!

O co chodzi z tymi warzywami?

Sorka za błędy ale z prawej strony brzucha wychodzą mi takie mego siniaki od tych zastrzyków przy gipsie że brzuch nawet boli jak siadam a już nie mówiąc nic o zgięciu go do kąta 90 stopni:wściekła/y:

Haha no tak Amalfi :) Już "trochę" czekam.

Idę sałatkę sobie zrobić choć apetytu nie mam ale w brzuchu wierci..

Jeszcze mój mi pisał, że na miasto blaty jedzie zakładac a coś sie dziać zaczęło i alarmy bombowe są :szok: a ja nic nie wiem, co się dzieję i dlaczego :szok:

Aaa i zapomniałam wam napisac.. pomyliło mi się z tym lekarzem i nie mam wizyty w sierpniu a początkiem października :-D

matko.. czerwca :zawstydzona/y:

Lecę i zaraz wracam.

o dzieki mama za info:) a ty nie wiesz jak to sie technicznie odbywa? tzn czy m dwa razy oddaje czy tylko raz i oni przygotowują dwie dawki i jedna czeka.
Super widzę kwiatów przybywa nieustannie:)

wikula też jade dzis do mamy- 280km
o to ja mam bliżej, jakieś 150km...

Niunia - to chociaż teraz wiesz na czym stoisz i wiesz jak działać! Dostalaś jakieś leki???

tak - Euthyrox N25

endom powiedział że z pewnością nie jest to jedyna przyczyna nieposiadania bobasa ale może wpływac na poziomy hormonów i na liczne wczesne poronienia dla mnie nawet niezaóważalne i na długośc samej @, tak ostatnio np @ trwała u mnie 12 dni a najkrutszą miewam 8 dni najsilniejsza to była taka że podpaskę przez pół dnia musiałam wymieniac co 30 minut, zdażało się że zużywałam podczas jednej @ 30 podpasek i 20 wkładek
o to strasznie długa ta @ u ciebie i silna, szok, ja mam silną przez dwa dni i już maksymalnie mnie to wkurza!

A z tymi warzywami to poprostu jakaś zaraz. Jak się tym zarazisz to najpierw masz ból głowy, potem gorączkę, biegunkę krwotoczną itd...

Martusia,Wikula- dziekuję kochane moje :))
Wikula- no ja to taki szybki bil-liste zakupów mam to w sklepie jestem 30,40 min w ogrodniczym trochę dłużej bo musze oczy nacieszyc :)))))))))

Tymonka-myślę ,ze jeśli bedzie np .po 2,3 dniach to raczej z nowego nasienia a jesli dzień po dniu to może z tego samego...trzebaby zadzwonić i zapytać....

Lilith- tak,Zuzu do szkoły jako 6 latka pójdzie,już nogami przebiera...:)

Niunia- życzę ,zeby leki szybko pomogły na tarczycę....

Wikula- tez słyszałam wczoraj o tych warzywach ,ale ja słyszałam,zeby uważać na te sprowadzane z Niemiec bo mają bakterię Coli....;/;/

Martusia...zależy jak blisko jesteś z ta para której chcesz kupic prezent....jakis fajny pled na łóżko zawsze sie przyda...jeśli masz ich fotki to duże zdjęcie z ramką....jakis neutralny niewielki obraz np.z Ikei -tak mają takie "młodzieżowe".......

Amalfi a Ty dzis wplne kochana ??

Lilith - to kiedy w końcu ta wizyta, bo ja już się całkiem pogubilam...

Martusia - z tym prezentem to też zależy jaką kwotę chcesz przeznaczyć??
Może jakis fajny album na zdjęcia, wazon, nie wiem...podaj może więcej szczegółów:)

Ostatnia edycja:
niunia ja tez lubie robic na drutach
lilith ale w miedzyczasie urodzilas jedno dziecko i czekasz na drugie?
mama wolne to ja mialam jak Ciebie nie bylo bo nie mialas laptopa heheh a dzis zaraz do pracy ide, ale jeszcze 3 dni i weekend

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry