• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Powiem, że z tym prezentem to tak, że teściowie chcą nam coś kupić na rocznicę i mamy powiedzieć co :) Kazałąm mojemu się dowiedzieć ile chcą przeznaczyć bo po co mam strzelać-w ogóle mówiłam, że niepotrzebnie bo czemu oni nam na rocznice mają coś kupować, ale się uparli... jak się dowiemy za ile to Wam napisze-no a prawda jest taka, że sama nie wiem co byśmy chcieli [oprócz dziecka-ale tego legalnie nam nie załatwią hehe] i dlatego Was pytam o jakieś ciekawe pomysły... pościel mamy, ręczniki też, zastawy, sztućce, agd drobne też praktycznie wszystkie... ech...

Martusia-hahahaha-no to ja bym chciała kwiaty doniczkowe :tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
ale nie wiem czy Ty lubisz kwiaty-to troche kasy ciągnie a kwiaty pięknie zdobią mieszkanie...
dowiedz sie o jakiej kwocie myślą i daj znać :tak:

Amalfi-no to oby do weekendu-a jak tam po tabletkach czujesz sie "normalnie " czy zauważyłaś jakieś zmiany??moja kumpela jak tylko zaczeła brać anty dostała mega zaparcia;/;/

zaraz się biorę za obiad tylko pranie rozwieszę...

piwonie posadzone i podlane,kwiaty w doniczkach na tarasie pięknie sie usmiechają...tylko słonka brak:cool:

Lilith-a moze u Ciebie spadek tempki na implantację -&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::-)

Hej,
fatalnie się dziś czuję. Rano prawie się spóźniłam do pracy, bo musiałąm się z powrotem położyć do łóżka i leżałam jak kłoda, cała zlana potem. W robocie ciągle zawroty głowy. masakra. Cały dzień mi słabo.
Mam nadzieję, że mój organizm szybko przywyknie do tego głupiego leku (już kedyś brałam, ale wtedy objawem ubocznym była senność) :wściekła/y:
Jutro zrobię ten test, ale bez przekonania.
mama, temp. mam 36,9 dziś
amalfi, zaraz wklejam zdjęcia mebli
Marta, a może daj im jakiś bon.kupon na zakupy do jakiegoś sklepu, np. do Duki?

7OItmFnjGGCnEAzqAB.jpgLCJQOV5om9mvnfyyIB.jpg

Brakuje jeszcze 2 szuflad, bo zabrakło w Ikei. Telewizor jest tymczasowy-mąż sobie wymyślił wielki na ścianę. W górnych szafkach nasze zdjęcia ślubne i książki "zamiast kwiatów". Obok regału nasz prosiak :-D

mama dobrze sie czuje, ja lubilam brac anty, kiedy nie myslalam o dziecku, a dlugo nie myslalam...
U nas tez pogody nie ma, caly maj leje, w kwietniu bylo piekne lato i upaly a teraz jak lać zaczelo tak leje i leje i leje i konca nie widac...
od razu stany depresyjne sie uruchamiaja
kahaka fajne, proste, miejsce na ksiazki tez jest i pomysl ze zdjeciami fajny, co tj??? I kolor sciany tez mi sie podoba, ale te biale sciany, bo sa biale tak?? Ocieplilabym troche, bo bialy to zimny kolor, nie przepadam, aczkolwiek roz z bialym sie dobrze komponuje tez filotet z bialym

Ostatnia edycja:
Mama, ja tam w takie spadki nie wierze..

Kahaka, trzymam mocniutko za jutro by się okazało że to od fasolki a nie od leku :)
Ja po nim miałam zawroty głowy i silne wymioty, coś strasznego. Zawsze podziwiałam dziewczyny, które go biorą i dają radę.

Kahaka- no pięknie -brawo :)))

Amalfi to fajnie,ze dobre samopoczucie..

Lilith- ale może jednak to to :))&&&

Kahaka- testuj kochana a my &&&&&&& potrzymamy..

Bree,Betusia,Mari,Iza,Ewcia,Lopop-a Wy gdzieeeeeeeee???
nie ładnie tak sie nie odzywać :))

kasiu-jak już dalej pisałam ta para to my hehe
A takiego sklepu u nas nie ma ;/ w ogóle fajnego sklepu u nas nie ma-nawet ikei ;/ A mieszkamy w domu po mojej babci więc i wystrój tu taki stary-więc nic nowoczesnego mi tu i tak pasować nie będzie... a remontować się nie opłaca-chcemy kiedyś swój dom wybudować...

Zmykam na godzinę-będę oglądać Trinny i Susannah no i może w końcu się ubiorę ;)

amalfi, te ściany sa kremowe, tak na zdjęciu wyszłu. Poza tym tylko ta jedna jest jasna-przeciwległe są w kolorze caffe latte, więc pokój jest ciepły.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry