• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Hejo.
Mama jestem, jestem. Wyszłam na 2 godziny a Wy tak się rozpisałyście, że dopiero teraz nadrobiłam. Jeszcze M wpadł na kawkę więc mi przeszkodził w czytaniu.

Byłam w mieście po drodze kupiłam truskawki na deser i teścik na jutro. Ale też bez przekonania zrobię. Brak jakichkolwiek objawów. PMS się wczoraj zaczął, piersi już przestają boleć. Tylko czekać na @. Ale to nic. Przyszły cykl będzie lepszy. M zrobi badanie żołnierzyków i będziemy działać dalej :)

Wikulka, Martusia, Lilith, Amalfi - witajcie :-)
Tymonka dobre nastawienie to połowa sukcesu (udowodnione badaniami!! :-) ) Dzięki za kciukaski.

Kahaka witaj skarbie. Sliczny kolorek i mebelki i prosiak obok regału ;-)

A Rureczka gdzie??

Marta co do prezentu to może jak dziewczyny piszą jakiś kupon na zakupy - kartę podarunkową fajny pomysł.
Ja bym chciała od kilku lat dostać elektryczną maszynkę do mielenia mięsa, bo szkoda mi kasy, żeby sobie kupić a nikt mi nie chce dać!! Ciekawe dlaczego...

Aaa i jeszcze wyskoczyły mi 3 pryszczole na buzi. Szok. takie bolące. Już dawno nie miałam pryszczy. może w końcu dojrzewam...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej witam się i ja:)

Witam nowe staraczki, mmmm zastanawiam sie czy nie znamy sie z innego forum, jestem z tego samego województwa, 2 poprzednie iui robiłam własnie w gamecie.

tymonka bardzo możliwe, tyklko tyle się u mnie działo, że tam już pare miesiecy nie zaglądałam :(

a tak wogóle to cześć dziewczyny
dopiero przywlekłam się z pracy i jestem skonana, normalnie mam dość :(

Kahaka - fajny wystrój, aj lubi e takie proste wnętrza, w sumie to mam podobne meble w salonie:)))
Ja teraz planuję malowanie scian (tzn. dopiero po wakacjach) i nie mgoę sie zdecydowac na kolory teraz mam jasny żółty salona, ale chyba zrobię sobie jeszcze jaśniejsze ściany, coś prawie białego bym chciała:) sama nie wiem, ale jeszcze mam czas:))

Aaa i jeszcze Wam powiem, ze spotkałam moją koleżankę. Ona jest w ciąży ale dopiero na początku. No w sumie 12 tydzień. I nakręciła się i kupuje już rzeczy dla maleństwa jak szalona. Pochodziłam z nią miedzy regałami. Nawet miło było. Jakoś tak ze spokojem to przyjęłam. Chociaż tam w środku tak lekko ściska. Czuję się wewnętrznie pusta. :-(

Bree jestem, jestem, czytam Was pilnie, dzisiaj się wzięłam za mycie okien.
Na nas też przyjdzie pora, musimy tylko dłużej powalczyć, wierzę w to;-)

Coraz bardzie jestem przekonana do braku owulacji. Niby dziś-jutro powinna być, a u mnie szusza :/

Bree jestem, jestem, czytam Was pilnie, dzisiaj się wzięłam za mycie okien.

Coraz bardzie jestem przekonana do braku owulacji. Niby dziś-jutro powinna być, a u mnie szusza :/
Rurencja a może zrób testy owu. Sprawdzisz jak wychodzą.

Też powinnam pomyśleć o oknach bo po ostatnich deszczach są w opłakanym stanie.

Ostatnia edycja:
Aaa i jeszcze Wam powiem, ze spotkałam moją koleżankę. Ona jest w ciąży ale dopiero na początku. No w sumie 12 tydzień. I nakręciła się i kupuje już rzeczy dla maleństwa jak szalona. Pochodziłam z nią miedzy regałami. Nawet miło było. Jakoś tak ze spokojem to przyjęłam. Chociaż tam w środku tak lekko ściska. Czuję się wewnętrznie pusta. :-(
rozumiem Cię bo czuję się tak samo.. pusta... :(

Mama, nieładnie tak nakręcać :D Ale w sumie to masz rację, ten cykl taki wyjątkowy to i spadek w 6dfl musi być specjalny na fasolkę :-D im bliżej końca jestem tym mniej optymizmu ze mnie biję.. w dodatku zero humory ani siły na cokolwiek :eek: taka do niczego teraz jestem, wypluta? tak się chyba mówi :-p

Bree, Ty się doczekasz, dobrze wiesz. Odgoń szybciutko te smutki i inne pustki od siebie. Zobaczysz jak niedługo też będziesz kupować dla swojego maleństwa rzeczy :)
Ja czasem sobie przysiadam i myśle co bym kupiła.. przyznam mam wszystko zaplanowane, jaki wózek łóżeczko itp.. i to pomaga, bo myśląc o tym, myślę że jeszcze niedługo i na pewno się doczekam :tak:

reklama
Bree robiłam, kreska kontrolna mega, kreska testowa tak blada, że jej prawie nie widać. Ale juz mam przygotowany cały zestaw wspomagaczy i czekam do lipca aż Łukasz wróci :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry