• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Bree- ja po lutce od 3 dni i szału nie ma...ale ja biorę na noc to moze jak sie rozpusci to większość sie wchłania...nie wiem...sucho nie mam ,ale zeby się lało to nie;/

reklama
Kahaka musimy jakoś dać radę. Jeszcze będę siedzieć sama całe popołudnie bo eMek do wieczora pracuje.

Mama ona bierze tej lutki więcej nie wiem czy nie 2 na noc i 1 na dzień. Mówi, że jak jest w pozycji horyzontalnej to ok ale jak wstanie to ma chluup ;-)

Pogoda taka, że przysypiam.
Przeniosę się na lapka i wskoczę na kanapę. Zaraz będę.

Marta, ale przecież wiesz, że ta Twoja interpretacja na 28 dni, to jest taka pi razy oko ;-) Najważniejsze, żeby fl była odpowiedniej długości.

Martusia- wiesz co ,coraz częściej tu laseczki piszą o krótszych cyklach,co sie kurcze dzieje....??

mmm-smacznej kawki.

ja wypiłam kawe,zjadłam loda i mykam....

Zjola- cześć kochana :)
nic się nie stało w międzyczasie-żadnych nowych fasolek póki co nie ma.........ale jutro 2 testowanka więc to sie może zmienić;))

a co u Ciebie ??

reklama
Dzięki Rurka ale pewnie się rozczarujesz. Kahaka ja jak mi jutro nie wyjdzie teścior to czekam do poniedziałku na @. Pewnie się zjawi jak w szwajcarskim zegarku. Nie będę w pn testować z rana. A miałam takie myśli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry