• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Dzięki Palemka :*

Mmm a może w koszu są??

Dziewczynki ja się muszę chwilkę kimnąć bo mi oczka się zamykają. Zaczyna mnie martwić ta senność. Niby wyniki ok a senność mi wraca. Przed leczeniem nie mogłam nad tym zapanować. :-(
właśnie nie ma
:(
wściekła jestem i chyba napiszę do organizatorów konkursu

reklama
Bree, ja tez usypiam, ale to pewnie przez ten Bromocorn. Ale spać nie pójdę, bo o 17 mam radę ped :wściekła/y:
Palemka, ale Ty twarda baba jesteś! Ja bym juz 500 testów zrobiła.

kahaka - ja nie mam żadnych objawów, prócz bólu od czasu do czasu na @, więc wiem, że nie mam szans, ponad dwa lata staramy sie o dziecko i za każdym razem jest to samo, tylko że tym razem @ się spoznia, nie wiem czemu ... poprostu
Wiem, ze jak zobacze I wredna śmiejącą mi się w twarz czerwoną kreskę, to będzie dół jak cholera,a tego nie chce ... zbyt wiele razy ta krecha mi sie w twarz śmiała ...

Mmm szkoda. Jak to coś pomoże to pisz. Ale faktycznie, trochę nerwów szkoda. Jak to któraś dziewczyna tu kiedyś powiedziała, że wtedy prl skacze :D

Bree marzy mi się by się położyć ale ja tak nie lubie.. muszę wytrzymać aż małą położę i wtedy sama pewnie od razu do wyra. Dziś nie mogę, bo później wychodzę a tak, to ja mam później straszliwe humory po przebudzeniu i mój już woli te z powodu niewyspania, zresztą podobnie jak ja.
Tobie z kotami też współczuję obyś dziś odespała. Mi w nocy nic nie przeszkadza, tej tylko mała się obudziła bo ataku kaszlu dostała ale dałam syrop i poszła spać. Nie wiem już z czego to tak, może za wcześnie się kłaść zaczęłam? Zawsze chodziliśmy spać koło 1-2 a teraz ledwo do 22 wytrzymuję.
Kahaka to po powrocie od razu do wyra idz :) wypocznij, szczególnie jak tak źle się czujesz.

jestem ..dzieci na górze a ja jak skończę wcinać krówki to biorę sie za zrobienie ogórków małosolnych-własnie kupiłam i bede robić .

Palemka- cześc kochana -daj fotę sypialniiii:):)
no i &&&&&&&&&&&&&& mimo wszystko :))

Ja za godzinkę się zbieram, już się cieszę chociaż tak mi się dziś nie chce ale na pewno się rozbudzę wtedy :)

nie mam dziś pomysłu na obiad :( miała być zupa dyniowa ale że nie jade do dentysty to nie jadę też na miasto..

Witam ponownie wśród żywych ;)) Pospałam ale zasilacz od lapka zaczął mnie przypiekać. Prawie się na nim położyłam i nagrzał się niemiłosiernie.

Dobrze, że za dużo nie napisałyście :-)

A słyszałyście o M.Dydek. Szkoda jej. Dzieci takie małe.

Idę obiad podszykować bo może M zaraz przyjdzie.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry