• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Bree- no to się urzadziłas z zasilaczem :))))))))

a o Dydek czytałam dziś ;((((

ja zmykam ,uszykuje Tomkowi obiad i zmykam do szkoly Zuzy dowiedzieć się jak najwięcej...

bede pewnie po 19...

reklama
Lilith ja mam dziś placki. Szwagierka mi dała przepis.
2 piersi w kostkę + 1 jajo+ 2 łyżki majonezu+ 2 łyżki mąki ziemniaczanej+zioła prowansalskie + 20 dkg sera zółtego startego +wszystko razem wymieszać i smażyć jak placki ziemniaczane. Do tego warzywka.

Lecę klientowi komputer odwieźć.
Będę za godzinkę gdzieś.

Noo piersi oczywiście kurzęcę nie własne.

Smakowicie brzmi :)
Ale ja kochana nie jadam majonezu, mąki etc. Dietka.

Jakbym jeszcze miała apetyt to łatwiej byłoby coś wymyślić a bez to lipka.
Ja nadal czekam na mojego, pewnie trochę mu zejdzie.

Miłego dziewuszki :)

Jestem...
Mam już moje soczewki, ale nie umiem założyć :-( Nie boję się dotknąć do oka palcem, ale soczewka nie przykleja się do oka, tylko ciągle na palcu zostaje.
Bree, pomóż!

kahaka ja się panicznie boję soczewek, już wolę okulary nosić, jak sobie pomyślę że mam palec do oka włożyć...brrrrrrrrrrrrrrrryyy.....

mmm, ja tez do tej pory tylko okulary, ale chciałam spróbować z soczewkami.

Ja właśnie robię ciasto jogurtowe-zapraszam za godzinkę na ciacho i herbatkę :tak:

Marta, ale przecież wiesz, że ta Twoja interpretacja na 28 dni, to jest taka pi razy oko ;-) Najważniejsze, żeby fl była odpowiedniej długości.

Kahaka, ale mi nie chodziło że coś się nie zgadza z interpretacją z 28dni tylko że to dopiero 24dc...

Ale powiem Wam, że oprócz tego maleńkiego śladu krwi nic więcej nie było... więc dziś jeszcze nie ma @ a i plamieniem chyba tego nazwać nie można...

LILITH może ten mi się uda od dechy do dechy zrobić... chociaż od czerwca zaczynam pracę na zmiany [będę mieć nocki] więc też nie wiem czy to super dokładnie wyjdzie...

Bree i kahaka trzymam kciukaski za jutrzejsze testowanko!!!

reklama
A masz cieniutkie ? Ja kiedyś jak kolorowe nosiłam raz kupiłam grubę.. i takie ciężej było mi włożyć bo się bardziej sztywne wydawały. Pamiętaj, że jak będziesz miała paluszka za mokrego to się od niego nie odklei gdy przyłożyśz do oka.

Dziewczyny, bardzo mocno trzymam za wasze jutrzejsze testowania oraz tempki. Bardzo miłoby było w końcu usłyszeć dobre wieści.

Dobrej nocy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry