• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Lilith- tak,jestem bardzo zadowolona :)

owocnego latania po urzedach :))

Kahaka- walcz z soczewkami...nauczysz się ..moje siokra też cały czas w okularach ,ale przestawiła sie na soczewki...łatwo nie było,ale teraz śmiga równo :))

reklama
lilith, mamcia - jestem jestem:-), a więc nie wiem o co chodzi, ale @ nadal brak, ostatnią miałam 27.04 czyli 32 sni temu, a cykle mam 28 dniowe max 30, ale wiecie co ja nie mam naprawde żadnych objawów, nic zero, tylko od czasu do czasu pobolewa mnie jak na @, np w tej chwili, znów jestem pewna , że zaraz ją dostanę :eek: piersi nie bolą, sutki tylko troszkę, żadnego śluzu nie mam, totalna susza, jestem pewna , że coś się pochrzaniło i zaraz @ przyjdzie ... masz Ci los :(

bree - bardzo mi przykro, przyjmij najszczersze wyrazy współczucia

Zobacz załącznik 358232a to po moalowanieu :)Zobacz załącznik 358233

Ostatnia edycja:
palemko, bardzo fajne kolorki wyszły! A co do braku @-może zatestuj, co?
mama, nie będę walczyć z soczewkami, bo źle w nich widzę-to są zwykłe sferyczne,a ja powinnam mieć toryczne dla astygmatyków. Te kupiłam na spróbowanie, ale jednak źle widzę bez cylindrów. Toryczne są bardzo drogie-200 zł za parę miesięcznych, więc muszę zostać przy okularach.

Ostatnia edycja:
Palma-jak nie dla siebie to dla nas zatestuj :)

a ja robie ciasto i chyba mi nie wyjdzie :| zawsze jak cos pieke w @ to mi nie wychodzi a teraz ja glupia nie zauwazylam i blaszka stala w drugiej-mam dwie takie same-i tak do pieca wstawilam :| spod sie nie dopiekl... Jeszcze podpieke-moze uratuje Ale to biszkopt wiec marnie widze efekt koncowy :(

przeglądałam właśnie dział staranek i jak zobaczyłam tytuł waszego w,atku stwierdziłam, ze koneicnzie muszę się z wami przywitać. Witam zatem serdecznie.
Ja tak po mału przygotowuję sie do kolejnych staranek. Za miesiąc -dwa czas zacząć działać. Wtedy zapewne bedę u Was częstszym bywalcem o ile ni macie nic przeciw. :d

cześć

ja dopiero dowlekłam się do domu z pracy, a teraz przedemną całe dwa dni laby !!! huuuuuura!!!!

bree strasznie mi przykro z powodu śmierci Twojego Taty, przytulam

Bree przyjmij wyrazy współczucia , tulę

nie wpadam tak często jakbym chciała bo synek siostry jest w szpitalu wiadomo siedzi z nim non stop bo ma 1 rok i 5 miesiecy
jeździmy ją troszeczkę zmieniać i z obiadkiem bo już jest tak szczupła i żeby coś zjadła bo wpadnie nam w anoreksję
mały ma powikłania po szczepionce
trzymajcie się

Wpadam zobaczyc czy są jakies dobre wiesci a tu coś takiego

Bree strasznie mi przykro, współczuję, trzymaj sie kochana i spędz ten czas z rodziną, życie jest naprawde takie kruche i nieprzewidywane...:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry