• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Palemko Kochana!! A widzisz?? warto było jednak ;> pochwal się kochana teścikiem ;d
To taka cudowna wiadomość u nas, bardzo bardzo się cieszę :)
Oby teraz się posypało :D
Jeszcze raz wielkie gratulację, Twoja fasolka pewnie bardzo nas wspomoże w dalszej walce :)

Ja też idę do wyra, usypiam.. ledwo widzę już na tv :(
Mama, Ty uważaj na siebie!
Dobrego i wiadomo &&& za brak @, za II i ładne tempki.

palemko, krechy tłuściutkie, nie jakiś tam cień cienia :tak::-D super! Objawy masz jakieś?

My idziemy na 8.30 na Komunię. Znowu słabo się czuję, jakoś mi niedobrze.
Temperatura dalej w górze, 36,90. Dziś 13 dfl. Jak jutro będzie w górze dalej, to zrobię test jeszcze raz, mimo że czuję się bardzo @-owo.

Miłej niedzieli kobietki.

kahaka - no mdli mnie czesto, dzis o 2 w nocy naprzykład i czesto sie załatwim , co akurat jest cudowne, bo ja miałam problemy z brzuszkiem i zaparcia a od 2 tygodni chodze codziennie :) tylko to mulenie mnie przeraza- na jedzonko patrzec nie moge phi :-) własnie wcisnęłam na siłę pół bułeczki ;)

kahaka - &&&&&&&&&&&&&&&& , może będziemy razem na lutówkach :)

mama - kiedy testujesz ? Co za radosc by była jak byśmy mogły razem się cieszyć, choć ja i tak wiem, że Ty się cieszysz moim szczęściem - anioł jesteś wiesz ?

jesteście kochane - wszystkim Wam serdecznie dziękuję !!!

zgodnie z Waszym życzeniem wklejam testa :

Zobacz załącznik 358447 28.05.2011 godz 19.33 :-)

Witaj!!! Gratuluje z calego serca!!!! A ile sie staraliscie?? My podjelismy wlasnie decyzje o leczeniu... mialam dopiero od grudnia zaczac ale ile mozna juz czekac!!
to teraz 28.05 bedzie ci sie super kojazyc :) hahahaha Moje urodziny..

Bre przyjmij wyrazy wspolczucia. Pardzo mi przykro z Twojej straty.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry