• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

kilolek, witaj, rozgość się! :tak:

Mnie brzuch pobolewa @-owo, więc pewnie nie zdążę w poniedziałek drugi raz zatestować.
Wzięłam się za prasowanie, bo mi ciuchy wyłażą w szafy.

reklama
Kilioek,Lovka-witajcie :))
rozgoście sie i powodzenia w staraniach :))

Kahaka- no to jak są tak drogie na m-ąc te soczewki to chyba lepiej faktycznie zostać przy okularach:sorry:

Palemka- śliczny efekt!!
gratki wykonania
no iiiiiiiiiiiii-masa&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! za poniedziałkowe testowanko:tak::tak::tak:

Lopop- zdrówka dla siostrzeńca- &&&

Tymonka -witaj..

my po festynie...forsy poszło sporo..teraz dzieciaki z Tomem grają w piłkę na ogrodzie a ja biore sie za jakiś obiad..

Jak ja mam Wam to napisać, ręce mi się trzęsą i sama wogóle w to nie dowierzam

JESTEM W CIĄŻY

dziewczyny dziękuję Wam za ogromne wsparcie, które tu otzrymałam, zwłaszcza mojej kochanej mamie 05 , jestem w szoku, nie wierzcie , nie czytajcie o objawach ciążowych, one nie mają nic wspólnego z rzecywistością, ja czułam się tak jak co miesiąc przed @.
I teraz do tych które starają się tak długo jak ja się starałam, do wszystkich zresztą !! Uda Wam się !!! Mi się udałao !!! Miałam isc na laparoskopiee i nie poszłam - i co ???????????? !!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
o Boże, palemko, kochana!!!!!!!!!!!!!!!! Jak cudnie!!!!! A nie wierzyłaś w to! Ja po cichu czułam, że Ci się udało! O matko, ale jaja!
Gratuluję z całego serca! Tak długo się starałaś i w końcu!!!!!!!!!!!

Palemko moja przecudowna!!!!!!
gra-tu-lu-ję!!!

z całego serca,najmocniej jak umiem...cieszę sie tak bardzo ,ze jak mi Rurka nasza napisała to łzy mi poleciały ze wzruszenia!!!
będziesz cudowną mamą !!!
najwspanialszą!!!
uczynisz swojego męża najszczęśliwszym na świecie!!!

jeryyyyyyyyyyyyyyy...
zbliżamy sie do 300setnej strony i musiała byc jakaś fasolka i super ,ze to własnie Twoja.....tyle miesięcy starań ,tyle badań ,tyle łez i w końcu jest!!!!

miałam juz nie odpalac kompa bo miałam krwotok z nosa 2,5 godz...leciało ciurkiem -pewnie tak długo przez acard bo rozżedza krew..teraz od 30min już jest si ,mam nadzieje,ze mnie w nocy nie zaleje,ale jak mi Rureczka nasza napisała smska to MUSIAŁAM!!!

Palemko.....najwspanialsza wiadomośc od daaaaaaaaaaaawna !!!:-):-):-):-):-):-):-):-)

wszystkie babeczki pozdrawiam i mykam spać bo mi słabo..dziś i do @ nie biorę narazie acardu...

reklama
Jak ja mam Wam to napisać, ręce mi się trzęsą i sama wogóle w to nie dowierzam

JESTEM W CIĄŻY

dziewczyny dziękuję Wam za ogromne wsparcie, które tu otzrymałam, zwłaszcza mojej kochanej mamie 05 , jestem w szoku, nie wierzcie , nie czytajcie o objawach ciążowych, one nie mają nic wspólnego z rzecywistością, ja czułam się tak jak co miesiąc przed @.
I teraz do tych które starają się tak długo jak ja się starałam, do wszystkich zresztą !! Uda Wam się !!! Mi się udałao !!! Miałam isc na laparoskopiee i nie poszłam - i co ???????????? !!!!!!!!!!!!!!!

Skarbie Ty mój: A NIE MÓWIŁAM???????????? hihhihi
GRATKI PRZEOGROMNE!!!!!
DAWAJ ZDJĘCIE TESTA!!!:))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry