• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Wpadłam tylko powiedzieć, że mój test pokazał jedną piękną krechę, bez szansy na cień drugiej.
Można było się tego spodziewać, byłoby za dobrze, gdyby tak szybko się udało...
Czekam na wieści od Bree.

reklama
Cześć Dziewczyny.
Kahaka tule kochana. U mnie to samo. Jedna krecha bez cienia cienia.
Dziewczynki przepraszam, ale trochę mnie nie będzie.
Wczoraj wieczorem zmarł nagle mój tata. :-(

WITAJCIE KOCHANE....

kurcze ....Bree-przyjmij najszczersze wyrazy współczucia:-(:-(
bardzo mi przykro-mocno Cię przytulam z powodu taty.....
pamiętaj ,ze jesteśmy z Toba.....

tulę z powodu I krechy.............

Kahaka- Ciebie też tulą.....
jejku myślałam,ze któraś z Was bedzie miała dobre wieści a tu widze nie dość ,ze I krechy to jeszcze u Bree tak smutno...

może Palemka bedzie miała dobre wieści.......................

ja wczoraj byłam na tych drzwiach otwartych i jestem mega zadowolona z informacji jakie tam podali...poznałam już Zuzi panią i dostalismy liste ksiązek do kupienia wiec moge zacząc szykować wyprawkę....

buziaki dla wszystkich.

pisałam wczoraj do BALBINKI
POZDRAWIA NAS WSZYSTKIE... u niej raz lepiej raz gorzej-jak to po stracie,są dni w miarę a ą ,ze łapie mega doła....

hej wam
Ja przelotem,i po postach tez troche przelecialam..
Zaraz lece na festyn,choć pogoda jakas hmmm nie fajna,,chyba bedzie padalo...
Moj mlay ma festyn w przedszkolu,,mam siostry malego jeszcze,a potem zabieraja mi obu na weekendzik do jutra....wiec sama z P bede..
jakos u mnie leci..

Bree bardzo mi przykro kochana,trzymaj się.....
[*]
Kahaka super meble ,,moj typ:):):)

Trzymam kciukasy za testwania..

buzioleee

Bree-:sad::sad::sad: bardzo, bardzo mi przykro z powodu taty... Gdybyś chciała się wygadać, wyżalić, wypłakać to zajrzyj do nas...

kahaka :growl:

U mnie @ więc niech i Twoja przyjdzie to zaczniemy razem...

Ewcia-cześc ,miłego dnia...

Rurka- heloł ..

Martusia- @ przyszła-to teraz owocnie proszę działac jak sie skończy-koniec obijania :)
mój test za 6 dni....ale jak dziś widzę co u dziewczyn to pewnie i u mnie bedzie LIPA...
no ale na dniach sie okażę..

Cześć dziewczynki!
Nawet nie martwię się tak bardzo tą jedną krechą. Ten cykl był ćwiczebny :-D;-)

Ja sprzątam, a zaraz lecę do miasta po pończochy, bo jutro idziemy na komunię i zapomniałam kupić.
Udało mi się wsadzić do oczek soczewki, nie było to łatwe...Ale pochodziłam godzinę i zdjęłam, bo słabo jednak widziałam.

reklama
Ale przykre wieści :(

Bree bardzo mi przykro :( tule mocno z powodu taty.. no i wiadomo z powodu I krechy choć teraz to mało ważne. Odezwij się czasem powiedzieć, jak się czujesz bo wiesz, że my zawsze postaramy się jakoś pocieszyć :(

Kahaka, widziałam już na 28 dni.. ja jeszcze się łudzę bo masz ładną tempke, może później doszło do zapłodnienia czy coś.. chyba na siłę sobie chcę to jakoś pozytywnie tłumaczyć..

Martusia, w sumie dobrze że @ przyszła. Nowy cykl, oby normalny i tym razem Ci się uda na pewno!

Mama, super że jesteś zadowolona z wczorajszego spotkania :)

Rurka, Ewcia miłego dnia życzę.

Palemko co tam, co tam! Bo czekamy na wiesci.

U mnie ładnie się tempka wybiła z wczorajszego spadku ale to i tak dopiero 7dfl więc nic nie znaczy.
Zaś źle w nocy spałam coś strasznego.

Lecę teraz urzędowe sprawy załatwiać i wpadnę popołudniu :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry