• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

2,5 roku?? Kurcze i wkoncu sie udalo!!! To tym wieksze GRATULACJE!!! I dlatego nie nalezy tracic nadzieji!!! Chociaz czasem jest to trudne. Wierzy sie ze innym sie uda ale wiara w samych siebie jakos nie wychodzi. Ja chyba kurcze wkoncu zakupie testy na allegro, tylko nie wiem czy za granice wysylaja :(

reklama
dzięki palemce zaświeciło i u mnie światełko nadziei że może i nam się uda, ale jeszcze napisz proszę jakie mieliście problemy? czy udało wie wam naturalnie?

2,5 roku?? Kurcze i wkoncu sie udalo!!! To tym wieksze GRATULACJE!!! I dlatego nie nalezy tracic nadzieji!!! Chociaz czasem jest to trudne. Wierzy sie ze innym sie uda ale wiara w samych siebie jakos nie wychodzi. Ja chyba kurcze wkoncu zakupie testy na allegro, tylko nie wiem czy za granice wysylaja :(

wiekszość sprzedających wysyła produkty za granice, ni i na allegro kożna kupić te czulsze testy, których u nas w aptece niee ma :)

wiekszość sprzedających wysyła produkty za granice, ni i na allegro kożna kupić te czulsze testy, których u nas w aptece niee ma :)

wlasnie wlasnie, a ja juz tyle razy mowilam ze zamowie i jakos zawsze dawalam sobie czas.... ale kurde czasu juz nie ma.. teraz trzeba wziac wkoncu za wspomaganie staranek a nie liczyc na cud!!

u mnie kwas sobie leży w szafce ale jakoś po prostu o nim zapominam ;)

za to namówienie mojego M do brania jakichkolwiek witamin graniczy z cudem, od jakiegoś czasu bierze androwit (lekarz mu kazał) ale i niczym innym nie chce nawet słyszeć :(

reklama
No u mnie kwas kupilam zjadlam 3 bisterki byla przerwa.. pozniej chyba tez 3 zjadlam i sie poddalam.. za dlugo starania bez efektow.
A moj na szczescie bedzie jadl wszystkie tabsy oby tylko miec male bambino :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry