Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie pali, pije od czasu do czasu piwo ale w niewielkich ilościach, lekarz mówił coś o badaniach na mukowiscydozę, jeśli okaże cię że jesteśmy nosicielami nawet inf nam nie zrobią
a Ty już się dokładnie przebadałaś?My dopiero bedziemy robic testy mojemu wiec zobaczymy jak jest u niego. Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i poprostu tak sie nam trafia ze sie nie trafiaa![]()
a Ty już się dokładnie przebadałaś?
Nie. Na pierwszy ogien idzie moj, a ja tydzien po nimkiedys mialam badania i niby bylo wszystko oki, ale chce powtorzyc
[/QU zdrowej parze starania o dziecko mogą zająć nawet 2 lata więc może wszystko jet ok
U zdrowej parze starania o dziecko mogą zająć nawet 2 lata więc może wszystko jet ok
Wlasnie ja chce sie przekonac czy my jestesmy zdrowi. W sumie u mnie @ jest w miare regularna w sumie +- 3 dni wiec jest oki. W sumie w ciagu 17 cykli najdluzej spoznial mo sie 4 dni no i raz za szybko o tydzien @ przystla ale wtedy bylismy w innym klimacie i sie troche poprzestawialo![]()
Wlasnie ja chce sie przekonac czy my jestesmy zdrowi. W sumie u mnie @ jest w miare regularna w sumie +- 3 dni wiec jest oki. W sumie w ciagu 17 cykli najdluzej spoznial mo sie 4 dni no i raz za szybko o tydzien @ przystla ale wtedy bylismy w innym klimacie i sie troche poprzestawialo![]()
mam nadzieję ze to b edzie tylko formalność, a może już ten cykl będzie szczęśliwy