• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

nie pali, pije od czasu do czasu piwo ale w niewielkich ilościach, lekarz mówił coś o badaniach na mukowiscydozę, jeśli okaże cię że jesteśmy nosicielami nawet inf nam nie zrobią

reklama
My dopiero bedziemy robic testy mojemu wiec zobaczymy jak jest u niego. Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i poprostu tak sie nam trafia ze sie nie trafiaa :)

mama ogolnie dobrze sie czuje
tylko te straszne mulenia
mecza caly dzien szczegolnie jak ide spac
przydalo bys sie pozadne
587.gif
ale jakos nie idzie
smakow tez nie mam
nawet od coli mnie odrzucilo, ktora moglam pic wczesniej litrami

U zdrowej parze starania o dziecko mogą zająć nawet 2 lata więc może wszystko jet ok

Wlasnie ja chce sie przekonac czy my jestesmy zdrowi. W sumie u mnie @ jest w miare regularna w sumie +- 3 dni wiec jest oki. W sumie w ciagu 17 cykli najdluzej spoznial mo sie 4 dni no i raz za szybko o tydzien @ przystla ale wtedy bylismy w innym klimacie i sie troche poprzestawialo :)

reklama
Wlasnie ja chce sie przekonac czy my jestesmy zdrowi. W sumie u mnie @ jest w miare regularna w sumie +- 3 dni wiec jest oki. W sumie w ciagu 17 cykli najdluzej spoznial mo sie 4 dni no i raz za szybko o tydzien @ przystla ale wtedy bylismy w innym klimacie i sie troche poprzestawialo :)

mam nadzieję ze to b edzie tylko formalność, a może już ten cykl będzie szczęśliwy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry