• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Kahaka u mnie złe samopoczucie się nakłada na przeziębienie [ tj. kaszel ] plus senność i osłabienie. Dziecie mam dziś w domu to nawet dupska nie ruszę by się z nią czym pobawić czy zadania do odrobienia dać. I jeszcze bym wyła nad tym swoim stanem, czyli niczym innym jak lenistwem zapewne spowodowanym pogodą. Mam dziś wrażenie, że jestem do niczego ;/ I do ćwiczeń jeszcze się nie zabrałam :szok:

Marta, Ty w końcu musisz zrobić wykres od dechy do dechy by dokładnie byłow iadomo co i jak. A wiesz, jak to @ to szybciej staranka zaczniecie i to te udane :)

Mmm smacznego ;p
Mama, leć leć..

Bree a z Tobą co??

Już nie pamiętam co miałam komu napisać.. brawo..
Lody bym zjadła O.o.

reklama
W sumie nic takiego. Denerwuję się tak wewnętrznie przed jutrem, Boję się kolejny raz rozczarowania.
A Ty Lilitku biedna jesteś jeszcze Cię ta infekcja napada. Pogoń ją!!
A ćwiczeniami się nie przejmuj. Możesz sobie raz odpuścić. Przecież powinny być przyjemnością. A jeśli nie masz na nie ochoty to poleniuch uj.

Ostatnia edycja:
dziewczyny jak was czytam- te które testują jutro to jakbym widziała wczoraj siebie, dokładnie czułam to samo też coraz bardziej boje sie porazki kiedy nadchodzi termin testowania. Mam nadzieje na jakies fasoliny jutro- bede zagladać co sie wydarzyło

przesłała mi koleżanka cos swietnego przed chwilą podaje linka:
Hit netu. Najbardziej rozczulaj

Bree a ja na przekór kciuki potrzymam, za siebie do lipca nie mogę, to za Was będę ze zdwojoną siłą :))

Tymonka jakie słodziaki :-D już nie pamiętam jak moje koty były takie maleńkie :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Rurka dzięki. Trzymaj trzymaj. Kciukaski mogą zdziałać cuda.
Tymonka filmik rewelka. I ktoś może twierdzić, że zwierzaki nie mają uczuć tylko instynkt.
Ide moje tygrysy nakarmić bo mi miskami tłuką w kuchni.

palma się wita popołudniowo z herbatką i babeczką :) bo palma chuda jak patyk, ale jak nie ma jazdy z brzuszkiem to je za dwóch :tak: albo i trzech ;-)

małpa dalej nie przylazła, rano juz byłam na 100 % pewna, a tu nic .... a więc czekam .... wkurzające to ... chyba zaczynam się starzec i mi się okres zacznie pierniczyc ... tylko tego brakowało :szok:

a co tam we wsi słychać ?

martusia - pytałas co kupic małżenstwu, wiec polecam pościel, ręczniki, koce .... tego nigdy za wiele ... przynajmniej dla mnie, mieszkamy juz 8 lat razem i ja mam jobla na tym punkcie ( w sensie tkanin ) o nawet dziś kupiłam kolejen firanki, choć mam już z 10 par :-D

mamam piżama :-p:eek::happy:

breeeeeeee - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:happy::happy::happy:&&&&&

Ostatnia edycja:
Dlatego ja testów już od dawna nie robię.. chyba, że @ się spóźni kilka dni.. a tempki nie mierzyłam..
A wy się nie stresujcie tylko radujcie, bo to w końcu miał być udany cykl. Wszystkie tu o was myślimy.
Ja kciuki też proszę ale za tempke jutrzejszą.

Bree taa odpuszczę, za to dotarło do mnie skąd to zmęczenie i nastrój. Ja od jakiś 2-3 dni źle sypiam, pisałam wam nawet o tym, że padam o 22 ale później budzę się w nocy i wierce, na boki obracam i tak do rana kiedy czasem uda mi się mocniej usnąć.

O cześć Palemko :) super, że @ nie przyszła. Myślisz by zatestować np. w poniedziałęk przyszły jakby nadal się nie zjawiła?? za co oczywiście mocno kciukasy zaciskam.

ale się wsciekłam, chyba się poryczę, chciałam wrzucić na bloga przepis na kawę mrożoną, ściągnęłam zdjęcia z komórki, i komputer zaczął mi czaleć, usunełam zdjęcia z pliku, sprawdzam w telefonie a tu też ich nie ma:(

jeszcze do tego coś jest nie tak z tym konkursem, ktoś wszucił zdjęcie pól godziny temy a już ma 200 punktów, pewnie oszukuje :(

Ostatnia edycja:
Dzięki Palemka :*
Lilith no to cholerka nie dobrze, że źle sypiasz. Mnie dziś koty w nocy rozbudziły bo szalały (komary wieczorem naleciały do chaty i było polowanko) i musiałam wstać, zrobić z nimi porządek. To wiem co czujesz. Nie zazdroszczę. Na prawdę możesz się w dzień czuć rozdrażniona. A nie możesz w dzień się kimnąć chwilkę?

Mmm a może w koszu są??

Dziewczynki ja się muszę chwilkę kimnąć bo mi oczka się zamykają. Zaczyna mnie martwić ta senność. Niby wyniki ok a senność mi wraca. Przed leczeniem nie mogłam nad tym zapanować. :-(

Ostatnia edycja:
reklama
ale się wsciekłam, chyba się poryczę, chciałam wrzucić na bloga przepis na kawę mrożoną, ściągnęłam zdjęcia z komórki, i komputer zaczął mi czaleć, usunełam zdjęcia z pliku, sprawdzam w telefonie a tu też ich nie ma:(

jeszcze do tego coś jest nie tak z tym konkursem, ktoś wszucił zdjęcie pól godziny temy a już ma 200 punktów, pewnie oszukuje :(

złość piękności szkodzi, nie denerwuj się :-) hihi

bree - cześć i czołem ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry