• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Betusia- śliczny bukiet-mama na pewno sie wzruszy...tymbardziej,ze bedzie na koniec dnia...pomysli,ze zapomniałyście a tu niespodzianka :)))

mmm-zaraz popatrze co tam smacznego na blogu...
Mamusia się bardzo wzruszyła ... aż się popłakała zadzwoniła że bardzo dziękuje i że to oczywiscie niepotrzebne i tyle pieniedzy i w ogole .... a ja powiedzialam ze Ja bardzo Kochamy i niech nie gada glupotek bo my wszytsko dla niej co najlepsze... sama sie wzruszylam... a najlepsze tata chodzi , oglada ten bukiet i troszku zazdrosny ponoc ;) ale tak pozytywnie i zartuje sobie z mamy ze od coreczke dostala hahaha dobry jest..
akurat mama byla u babci jak przywiozl kurier i zobacyzla go dopiero w domu ale wyrobili sie w czasie mieli dostarczyc do 20 a byli za 19:50 :)
Mmm już zaglądam :) ja jeszcze 45 minut na moje pałki muszę czekać :)
A powiedzcie mi proszę, ile ICSI albo IVF kosztuje w Polsce. Albo jakąś stronkę gdzie jest rozpiska.. bo z tego co się orientuję, to płatne w UK jest baardzo bardzo drogie.
Mmm a konsultowałaś to jeszcze z innym lekarzem? Bo wiesz jak to czasem bywa.. że właśnie kasa, kasa, kasa.

Betusia śliczny!! Ja mam taką stronkę gdzie ze słodyczy się bukietki robi ;p

Mama, no Ty tak.. ja lutki nie mam więc i nie ma się co pocić i napalać :D Jak się spóźniać zacznie i tempka będzie ok to wtedy zatestuje dopiero.

Wszyscy się przedstawiają a ja zapomniałam :zawstydzona/y:
Nazywam się Patrycja, mam 25 latek [ do sierpnia ], jestem z Bielska - Białej, od prawie 4 lat mieszkam w Liverpoolu.
tu jest stronka invimedu i sa tam koszty podane ale oczywiscie trzeba wszystko zsumowac i jeszcze dochodza leki wiec ok 10-12 tys wychodzi.... masakra
Cennik wizyta badanie zabieg Invimed

Mój brał Mace :tak: ale nie samą a z innymi witaminami.

No Kahaka jeszcze kilka miesięcy to mogę ;p

A tu ten link, też fajne rzeczy na prezenty, zależnie od okazji.
Bukiety z cukierków to oryginalne prezenty na urodziny, prezent dla dziewczyny, prezent dla dziecka, podziękowanie dla nauczyciela.
pyszności to akurat dla mojego taty na dzien ojca ;)
mama, oj tam stara...ale jara! :-p:-D
Dziewczyny, a co to jest ta Maca? Witaminy jakieś, tak?

Ale bym chciała, żeby już była sobota!!!!!!!
jeszcze dwa dzionki nie cale ;)
no dobre okreslenie nie wazne ile masz wazne na ile sie czujesz ;) ja sie smialam bo pol roku temu na basenie Pani chciala mi sprzedac ulgowy i wrecz sie ze mna klocila :) smiesznie bylo ...
Wpadłam tylko napisać, że siostry i panie z naszego przedszkola odwaliły kawał dobrej roboty. Przedstawienie było o tym jak Bóg stwarzał świat w 7 dni i każdy dzień to inna dzieci w innych przebraniach, w dodatku to było w sali kinowej więc światło, muza wszystko super.

Tylko nie wiedziałam za co mój Dawidek był przebrany, a okazało się, że był .....wodorostem:-p
Byłam ciekawa jak pokażą Adama i Ewę, a wyskoczyły dzieciaki w stroju ze "skóry tygrysa" :)

Superaśne, naprawdę :-)

Witam nową koleżankę :)
ale słodko zazdroszcze ale tak pozytywnie oczywiscie :) piekny dzien mialaś :)
Kahaka- a Tobie na ile przed@ tempka spada???jak do soboty bedzie wysoka to jest nadzieja ??
u mnie spada na 2 czasem 3 dni przed @ dlatego ostatnio nie testowałam bo jak zaczeła spadać to juz wiem ,ze lipa,ale teraz jak biore lutkę to od jutra nie mierzę i dopiero w przyszły piatek test pokaże co w trawie piszczy:-p
oby coś piszczało:-D:-D
oj bedzie bedzie piszczało ;)
my już mieliśmy trochę odłożone a tu nam się samochód zepsuł, naprawa 3000 kosztowała, boże ale byłam wściekła,
to wlasnie tak jest ze czasami jak potrzeba to sie wali ... ze to musi byc takie drogie a przede wszystkim w Polsce nie jest refundowane ... łobuzy jedne!!!!!
czyli u nas pewnie też będą kiepskiej jakości, zresztą lekarz mówił nam że kiepskie nasienie źle się mrozi więc nawet jeśli komórka byłaby lepszej jakości to pewnie i tak nic z tego :(
bo zaraz w dooopke klapsa dam !!!! Prosze mysleć pozytywnie to jest bardzo wazne i nie poddajemy sie !!!!!
Witajcie wieczornie

Mmm - Cześć. My się jeszcze nie znamy. Miło Cię poznać. Ja mam na Imię Gosia i mam 27 l

No to jest nas dwie plus Betusia to trzy ;))

Lilith daj znać czy dobra Woda dla Słoni ;-). Słyszałam że dobry. W kinie teraz leci ale nie mam kiedy jechac ;-(

A chorujesz na tarczycę? Generalnie wynik mieści się w normie. Jeśli hormony tarczycy są na prawidłowym poziomie to ok. Nie leczy się samego TSH. Chodzi o to, że przy niedoczynności tarczycy TSH jest zwykle za duże i ma wpływ na wzrost prl a wiadomo że to źle. Ponadto wysokie TSH świadczy o niedoborze hormonów tarczycy. Dlatego u tarczycówek zbija się TSH do dolnej granicy normy (bardziej chodzi o to, żeby podnieść stężenie hormonów - gdy TSH jest niższe to wtedy stężenie hormonów jest wyższe - działają na siebie na zasadzie sprzężenia zwrotnego - a odpowiednia ilość hormonów tarczycy jest niezbędna w ciąży). Jeżeli Ty masz odpowiednią ilość hormonów tarczycy przy TSH 3 z hakiem to jest to jak najbardziej prawidłowy wynik.
Mam nadzieję, że coś z tej paplaniny zrozumiałaś ;-)

Śliczności bukiecik - mama na pewno się bardzo ucieszyła.

Siksy!! ;-)

Nie Ty jedna skarbie, nie Ty jedna. Ja też już tu nóżkami przebieram :-)

U mnie zazwyczaj spada w dniu @ rano więc się ***** dowiem wcześniej :wściekła/y:
Dlaczego mi goowno wygwiazdkowało?????? ;-)
no ja to dalam czadu z tym testem ;))))
Bree, of kors :-D najbardziej się boję, że jak się nie udało, to będzie płacz. Ale tak sobie myślę, że jakby co to potraktuję maj jako miesiąc "ćwiczebny" ahahaha.
cwiczebny ;) dobre grunt to nie tracic humoru ;)
No to zbadaj te hormonki. Nie wiem gdzie mieszkasz ale u nas w każdym lab można iść i zrobić co się chce odpłatnie normalnie. Czy w prywatnym lab czy w szpitalu...

No tez już mnie takie myśli nachodzą. Teraz hormonki mam w końcu w normie progesteron oki to jak nie teraz to w przyszłym powinno się udać. Ale mam teraz taką ładną tempkę jak nigdy jak wyjdzie kicha to się wścieknę i wpadnę w mega dooł coś czuję. I małża od ręki na badanie armii wysyłam. Koniec zwlekania (póki co odwlekał bo tarczyca moja do d... więc i tak ciężko było o ciąże a teraz juz nie ma wytłumaczenia!!!!)
bardoz dobrze ale oczywiscie zycze zeby nie trzeba bylo badac armii ....

ja juz tez sie zbieram do spania
sciskam mocno wszystkie i do jutra ... jak zwykle ja wpadam i juz wszystkie w lozeczkach ;)

reklama
Hej,
lovka witaj, rozgość się!

ja dziś rano wstałam i prawie zemdlałam. W głowie mi się kręciło, cała się spociłam.Myślę, że to po Bromocornie, wczoraj zaczęłam brać. Masakra.

Pierwsza :-)

yyyyy , kahaka wyprzedziłas mnie:-(, druga jestem :-D:-D:-D

no to witam sie z kawusia i ciasteczkiem Zobacz załącznik 357876
@ dalej nie ma, ale czuję sie jakbym ją miala, w ciąży napewno nie jstem, choc mój "biedny" mąż chce tak myśleć ... myślę, że lada chwila przyjdzie ...
mama - jak u Ciebie na froncie ?

Sypialnia pomalowana, ale kolory wyszły bardzo ciemne , jak posprzątam to wrzuce foto :tak:

Ostatnia edycja:
yyyyyyyyyyyyy-trzecia :):))))

Kahaka- jak tempka-piszzzzz:)??

Palemka- jak tam,co tam ?? co się śniło???
no i pytanie za 100 punktów???????????????????????????????????
ale raczej nie przyszła co ??widzę po humorze :):):):):))
do soboty coraz bliżej :))

reklama
Młoda-na porodówkę -won!!!!:-D:-D:-D40 tydz.ciąży-kto to widział:cool::-D:-D

Palemka- nie wywołuj wilkaaa-znaczy wilczycy;-):-):-)ależ ja mocno zaciskam -jeryyy!!najmocniej!!i &&&& i poślady z nerwów:-D:-D

a u mnie...nic w sumie..czekam jeszcze tydzień i test-tempki nie mierzyłam i juz do testowania nia zmierze bo przy lutce nie ma to sensu:sorry:

Bree- jak Ty dużo wiesz o tarczycy:szok:jak teraz nam sie nie udało zajść to po @ zrobię tarczycę i do Ciebie z wynikami przylecę :)

Betusia- super,ze mama zadowolona-takie chwile są bezcenne:tak:

Lilith- jak tak temperaturka??:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry