Betusia
Chcę być mamusią!!!!!
Mamusia się bardzo wzruszyła ... aż się popłakała zadzwoniła że bardzo dziękuje i że to oczywiscie niepotrzebne i tyle pieniedzy i w ogole .... a ja powiedzialam ze Ja bardzo Kochamy i niech nie gada glupotek bo my wszytsko dla niej co najlepsze... sama sie wzruszylam... a najlepsze tata chodzi , oglada ten bukiet i troszku zazdrosny ponocBetusia- śliczny bukiet-mama na pewno sie wzruszy...tymbardziej,ze bedzie na koniec dnia...pomysli,ze zapomniałyście a tu niespodzianka))
mmm-zaraz popatrze co tam smacznego na blogu...
akurat mama byla u babci jak przywiozl kurier i zobacyzla go dopiero w domu ale wyrobili sie w czasie mieli dostarczyc do 20 a byli za 19:50
tu jest stronka invimedu i sa tam koszty podane ale oczywiscie trzeba wszystko zsumowac i jeszcze dochodza leki wiec ok 10-12 tys wychodzi.... masakraMmm już zaglądamja jeszcze 45 minut na moje pałki muszę czekać
A powiedzcie mi proszę, ile ICSI albo IVF kosztuje w Polsce. Albo jakąś stronkę gdzie jest rozpiska.. bo z tego co się orientuję, to płatne w UK jest baardzo bardzo drogie.
Mmm a konsultowałaś to jeszcze z innym lekarzem? Bo wiesz jak to czasem bywa.. że właśnie kasa, kasa, kasa.
Betusia śliczny!! Ja mam taką stronkę gdzie ze słodyczy się bukietki robi ;p
Mama, no Ty tak.. ja lutki nie mam więc i nie ma się co pocić i napalaćJak się spóźniać zacznie i tempka będzie ok to wtedy zatestuje dopiero.
Wszyscy się przedstawiają a ja zapomniałam
Nazywam się Patrycja, mam 25 latek [ do sierpnia ], jestem z Bielska - Białej, od prawie 4 lat mieszkam w Liverpoolu.
Cennik wizyta badanie zabieg Invimed
pyszności to akurat dla mojego taty na dzien ojcaMój brał Maceale nie samą a z innymi witaminami.
No Kahaka jeszcze kilka miesięcy to mogę ;p
A tu ten link, też fajne rzeczy na prezenty, zależnie od okazji.
Bukiety z cukierków to oryginalne prezenty na urodziny, prezent dla dziewczyny, prezent dla dziecka, podziękowanie dla nauczyciela.
jeszcze dwa dzionki nie calemama, oj tam stara...ale jara!
Dziewczyny, a co to jest ta Maca? Witaminy jakieś, tak?
Ale bym chciała, żeby już była sobota!!!!!!!
no dobre okreslenie nie wazne ile masz wazne na ile sie czujesz
ale słodko zazdroszcze ale tak pozytywnie oczywiscieWpadłam tylko napisać, że siostry i panie z naszego przedszkola odwaliły kawał dobrej roboty. Przedstawienie było o tym jak Bóg stwarzał świat w 7 dni i każdy dzień to inna dzieci w innych przebraniach, w dodatku to było w sali kinowej więc światło, muza wszystko super.
Tylko nie wiedziałam za co mój Dawidek był przebrany, a okazało się, że był .....wodorostem![]()
Byłam ciekawa jak pokażą Adama i Ewę, a wyskoczyły dzieciaki w stroju ze "skóry tygrysa"
Superaśne, naprawdę :-)
Witam nową koleżankę![]()
oj bedzie bedzie piszczałoKahaka- a Tobie na ile przed@ tempka spada???jak do soboty bedzie wysoka to jest nadzieja ??
u mnie spada na 2 czasem 3 dni przed @ dlatego ostatnio nie testowałam bo jak zaczeła spadać to juz wiem ,ze lipa,ale teraz jak biore lutkę to od jutra nie mierzę i dopiero w przyszły piatek test pokaże co w trawie piszczy
oby coś piszczało![]()
to wlasnie tak jest ze czasami jak potrzeba to sie wali ... ze to musi byc takie drogie a przede wszystkim w Polsce nie jest refundowane ... łobuzy jedne!!!!!my już mieliśmy trochę odłożone a tu nam się samochód zepsuł, naprawa 3000 kosztowała, boże ale byłam wściekła,
bo zaraz w dooopke klapsa dam !!!! Prosze mysleć pozytywnie to jest bardzo wazne i nie poddajemy sie !!!!!czyli u nas pewnie też będą kiepskiej jakości, zresztą lekarz mówił nam że kiepskie nasienie źle się mrozi więc nawet jeśli komórka byłaby lepszej jakości to pewnie i tak nic z tego![]()
no ja to dalam czadu z tym testemWitajcie wieczornie
Mmm - Cześć. My się jeszcze nie znamy. Miło Cię poznać. Ja mam na Imię Gosia i mam 27 l
No to jest nas dwie plus Betusia to trzy)
Lilith daj znać czy dobra Woda dla Słoni ;-). Słyszałam że dobry. W kinie teraz leci ale nie mam kiedy jechac ;-(
A chorujesz na tarczycę? Generalnie wynik mieści się w normie. Jeśli hormony tarczycy są na prawidłowym poziomie to ok. Nie leczy się samego TSH. Chodzi o to, że przy niedoczynności tarczycy TSH jest zwykle za duże i ma wpływ na wzrost prl a wiadomo że to źle. Ponadto wysokie TSH świadczy o niedoborze hormonów tarczycy. Dlatego u tarczycówek zbija się TSH do dolnej granicy normy (bardziej chodzi o to, żeby podnieść stężenie hormonów - gdy TSH jest niższe to wtedy stężenie hormonów jest wyższe - działają na siebie na zasadzie sprzężenia zwrotnego - a odpowiednia ilość hormonów tarczycy jest niezbędna w ciąży). Jeżeli Ty masz odpowiednią ilość hormonów tarczycy przy TSH 3 z hakiem to jest to jak najbardziej prawidłowy wynik.
Mam nadzieję, że coś z tej paplaniny zrozumiałaś ;-)
Śliczności bukiecik - mama na pewno się bardzo ucieszyła.
Siksy!! ;-)
Nie Ty jedna skarbie, nie Ty jedna. Ja też już tu nóżkami przebieram :-)
U mnie zazwyczaj spada w dniu @ rano więc się ***** dowiem wcześniej
Dlaczego mi goowno wygwiazdkowało?????? ;-)
cwiczebnyBree, of korsnajbardziej się boję, że jak się nie udało, to będzie płacz. Ale tak sobie myślę, że jakby co to potraktuję maj jako miesiąc "ćwiczebny" ahahaha.
bardoz dobrze ale oczywiscie zycze zeby nie trzeba bylo badac armii ....No to zbadaj te hormonki. Nie wiem gdzie mieszkasz ale u nas w każdym lab można iść i zrobić co się chce odpłatnie normalnie. Czy w prywatnym lab czy w szpitalu...
No tez już mnie takie myśli nachodzą. Teraz hormonki mam w końcu w normie progesteron oki to jak nie teraz to w przyszłym powinno się udać. Ale mam teraz taką ładną tempkę jak nigdy jak wyjdzie kicha to się wścieknę i wpadnę w mega dooł coś czuję. I małża od ręki na badanie armii wysyłam. Koniec zwlekania (póki co odwlekał bo tarczyca moja do d... więc i tak ciężko było o ciąże a teraz juz nie ma wytłumaczenia!!!!)
ja juz tez sie zbieram do spania
sciskam mocno wszystkie i do jutra ... jak zwykle ja wpadam i juz wszystkie w lozeczkach

ale nie samą a z innymi witaminami.

jak teraz nam sie nie udało zajść to po @ zrobię tarczycę i do Ciebie z wynikami przylecę