• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Mmm już zaglądam :) ja jeszcze 45 minut na moje pałki muszę czekać :)
A powiedzcie mi proszę, ile ICSI albo IVF kosztuje w Polsce. Albo jakąś stronkę gdzie jest rozpiska.. bo z tego co się orientuję, to płatne w UK jest baardzo bardzo drogie.
Mmm a konsultowałaś to jeszcze z innym lekarzem? Bo wiesz jak to czasem bywa.. że właśnie kasa, kasa, kasa.

Betusia śliczny!! Ja mam taką stronkę gdzie ze słodyczy się bukietki robi ;p

Mama, no Ty tak.. ja lutki nie mam więc i nie ma się co pocić i napalać :D Jak się spóźniać zacznie i tempka będzie ok to wtedy zatestuje dopiero.

Wszyscy się przedstawiają a ja zapomniałam :zawstydzona/y:
Nazywam się Patrycja, mam 25 latek [ do sierpnia ], jestem z Bielska - Białej, od prawie 4 lat mieszkam w Liverpoolu.

inv kosztuje 10 000, tylko nie wiem czy to jest cena za każde podejście?

reklama
lilith pierwszy lekarz nawet się nie chciał podjąć leczenia, drugi dał M undestor na podniesienie testosteronu (testosteron w dolnej granicy normy) a teraz leczymy się w GAMECIE

chyba muszę kupić tą mace

mmm-maca podobno dobrze działa na armie ,ale ja na przykład nie mogłam jej dostać-nawet w Surepfarmie nie mieli....
babka przy mnie dzwoniła do hurtowi i nie mieli...

Kahaka,Lilith- to ja tu najstarsza:sorry2:w lipcu skończę 32:elvis::oo2:

mmm- no widzisz nie pomyslałam wtedy o all..
w superfarmie kupowałam mężowi wszystko i jak nie mieli to odpuściłam...

Lilith-fajne te bukiety ze słodkosci..

Dokładnie, też kiedyś widziałam :)

Maca dobra jest.. nasz lekarz pochwalił nas za to, że mój ją jadł plus ten inny zestaw witamin co mu dawałam i mówił, ze wyniki dużo lepsze. Ale chyba nie zwrócił uwagi na zamienność..

A te 10 000 to kurka strasznie dużo.. można to jakoś na raty?? I to jest za wszystko łącznie z badaniami etc??

Mmm i reszta dziewczyn, kiedyś wam mówilam, że było tu swego czasu [ nie wiem jak teraz ] wiele dziewczyn bez owulek i z mężami co mieli tragicznę wyniki i zachodzili naturalnie, podobnie na 28 dni była dziewczyna co po ivf zaszła naturalnie jak malutka maleńka była.. więc ja uważam, że zawsze jest nadzieja..

reklama
tyle kosztuje stymulacja(leki) usg, dobranie i zapłodnienie komórek i transfer, tylko zastanawiam się co jeśli np pobiorą 8 komórek, transfer ędzie z 4 czy jeśli się nie uda znowu trzeba płacić 10000 czy wtedy płaci się tylko za transfer?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry