• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Tymonka - skoro mąz jest tak dokładnie przebadany to spoko:)) Musi się w końcu udać!!!

Bree- z tym testem to zaszalałaś, tyle dni przed terminem???!!! Ja myślę, że on jest nie miarodajny... Uszy do góry!

reklama
Wielkie dzięki Lilith i Wikulka
No 5 dni przed i jeszcze nie z porannego. Wiem, wiem głupia jestem!! No i kupiłam tylko jeden no nic na sobotę kupię drugi, a później na poniedziałek, a później przyjdzie @ ;-)

Jestem…
Nie wiem, czy się cieszyć, czy płakać…
Wszystkie wyniki ok. Nawet tarczyca. Na wszelki wypadek pójdę jednak w sobotę do endokrynologa.
Kazała mi brać Acard i Bromocorn na prolaktynę, a w drugiej fazie Lutkę. Pytałam o wspomaganie cyklu, to stwierdziła, że skoro mam owulacje, to niepotrzebne.
Zrobiła mi usg. Endo tylko 7 mm. Pytałam, czy możliwe, żeby była ciąża, to powiedziała, że raczej nie, ale „po prawej stronie coś tam jest”. I zrobiła mi nadzieję…
Gdyby się okazało, że zaszłam, to mam od razu we wtorek lecieć do niej, bo w ciąży będę brać Clexane.
Także do soboty będę się łudzić jeszcze, ech.
Takiego stresa miałam w tej poczekalni, że masakra…

Nie będę każdej z osobna odpisywać, bo się nie mogę połapać. Przykro mi z powodu @ i negatywnych testów...
Bree, do Ciebie prośba o zerknięcie na wyniki tarczycy;
TSH 1,85 (0,34-5,56)
Ft3 4,96 (3,5-6,5)
Ft4 14,08 (7,5-21,1
anty-TPO 0,5 (do 9,0)

Kahaka w końcu!
To czekamy z Tobą i mocno wierzymy, że się udało. Wyników gratuluję a tak się martwiłaś :)
Ciesze się, że się odezwałaś.

A teraz kochane mykam na film - woda dla słoni - ciekawe czy fajny będzie i koreczki :)

Kahaka- to Clexane to w zastrzykach ?? to też jest na rozżedzenie krwi..
bierz to co zaleciła i oby zadziałało,a skoro dała nadzieję to czekamy do soboty:)
&&&&& :)

Lilith- pa-miłego oglądania...ja wypiłam 2 kubki rosołu i mi lepiej :))

Bree-cześć kochana...gratuluje-wygrałas kopa:))))nie testujemy przed terminem i to 5 dni :))))
nadal zaciskam &&&&-jeszcze jest nadzieja :))

a w ogóle to kto testuje ze mną tego 3 czerwca ??????????????????

Amalfi- przyjemnej pracy :))wyslę Ci pw z fotkami:))doczytałam ,ze mnie od cholery wyzwałaś :)))))))))))

Kahaka - super, że ,asz dobre wyniki, ale rozumiem cię, po prostu nie wiesz nadal w czym jest problem...teraz pozostaje czekać, bez zbędnego nakręcania się i rezygnacji!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry