reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Zjola mój tez ogarnia krany:)) ostatnio w łazience naprawiał:0 poza tym teraz sam płot postawił i wymurował..szpachluje ,kładzie kamień ozdobny,maluje,sam zrobił taras iiiitttdddd a ogólnie komputerowiec :)))

u mnie pada-fak!!!!!!!
no to pranie bedzie się kisić w domu(*&^%$#$%^&*()(*&^%$#$%^&*()!!!!

Mój sam jeszcze robi meble. kafle też kładzie i maluje ale jak mu wojnę zrobię. Modelarz i gitarzysta z zamiłowania.

wikula no bywały lepsze dni... ale jak to w życiu
lopop no własnie i dlatego pewnie cie tak boli na dni płodne.. u mnie za 4 dni około się zaczną.. jeszcze troszkę.

a mój mężulo to informatyk-grafik.
ma własną firmę.
Teściu za to złota rączka do wszystkiego.Zna się praktycznie na wszystkim. Tyle co On nam już w domu pomógł to szok:) ostatnio balkon robił.. kafle nam kładł i w domu.. i takie tam różne budowlane roboty, elektryka wszycho. dobrze z nim mamy:tak::-)

Mój zrobił meble do kuchni i łazienki i zaprojektował szafę do pokoju mojego młodego :) No on modelarz jest, to potrafi.

Buziam wszystkie i do zobaczenia nie mam pojęcia kiedy, pa, pa

widzę kochane że wasi mężowie to ten typ co mój:)
mój elektryk a wszystko zrobi trochę mniej lubi murować za to mój tatko uwielbia ale w kabelkach zrobi ale nie lubi więc się uzupełniamy:tak:

jestem wściekła :wściekła/y: jak mam zapomnieć o tym poronieniu i się cieszyć chwilą i znowu zaciążyć jak mam co chwilę małych dzieci od szwagierki jest córka a w weekend będzie roczniak fajny no ale od tygodnia mam depresję bo jedna babka znowu prawiła że jedno to źle i takie tam ku..a myślałam że ją z.....ję a wkurzona chodze cały tydzień i niestety jestem wrogo nastawiona do małych dzieci
a potem moja teściowa stęka że nie może i mi go podrzuca a ja bym najlepiej weszła do łóżka i wyła z rozpaczy... jeszcze pogoda do dupy dzisiaj cały dzień deszcz

zjola to w moje strony jedziesz Gdańsk:)

mój mąż niestety do prasowania ma dwie lewe recę, ale kupię sobie kiedyś suszarke elektryczną (jak tylko zajdę w ciążę!), bo wiem, że jak z niej się wyciąga pranie to większości rzeczy nie trzeba prasować:)

reklama
lopop - jak ja cię dokladnie rozumiem! Kocham małe dzieci, ale zawsze po spotkaniu z nimi przez dwa dni przeżywam zalamnie i nie umiem sobie z tym w żaden sposób poradzić...

Do góry