Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć Marta, zastanawiałam się, czy do nas dołączysz. ;-)
Mi jest cały dzień zimno, nawet w domu, ręce mam sine. Herbatkę sobie zrobiłam i jednym okiem oglądam Rodzinę zastępczą.
Potem M jak miłośc na mnie czeka, bo wczoraj mężuś nie dał obejrzeć.
mama ja chyba zacznę mierzyć na nowo od roku to olałam bo tak mnie stresowały te pomiary... szczególnie dzień kiedy temp spadała i juz wiedziałam że d.... a ja też mam bardzo niską temp podstawową tak że u mnie 36,8-9 to już po skoku, chyba 2x się zdarzyło że 37!
amalfi niezły numer z tą odpowiedzią do siebie samej dobrze że dłuższej korespondencji nie prowadziłaś:-)
Martusia- ten pierwszy rok własnie najgorszy, nic nie wiadomo, człowiek sie stresuje a wszyscy mówią że jeszcze krótko sie staracie - wyjedzcie na wakacje itp. a człowiek chce zwariować od myslenia o tym w kółko. Tak że rozumiemy i witamy u nas
Oo cześć Martusia
Do nadrobienia to miałabyś sporo, ja nawet nie wyrabiam po dniu nieobecności
Tak Mama, będzie miała 5 lat.. jak to przeleciało.. jak rok skończyła to my się starać zaczęliśmy więc niestety pod tym względem cieszyć człowiek się nie chcę.
Kahaka, gratki że już stabilizacyjna
Lecę niedługo po Judyte, dziś mamy książki odbierać jakieś i trzeba przyjść godzinę wcześniej.
amalfi- mło się już udzielam w tamtym wątku, tylko podczytuje, ale mamaffi nie widziałam już od jakiegoś czasu...
mama- ja zaraz do rodziców idę na obiad więc też nie poczytam ale może po trochu się uda
tymonka- witaj, no straszne to jest.... i wszyscy ciągle pytają: "kiedy dziecko" i nie rozumieją, że te zajście w ciążę wcale nie jest takie proste jakby się mogło wydawać... a mnie osobiście te pytania dobijają...
Tymonka- mnie tez czasem wnerwia to mierzenie tempki i czasem sobie daruję,ale w tym cyklu zostałam "zmolestowana" przez jedną foremkę) i mierzęchoć miałam tego nie robić..
Mnie też mierzenie temperatury męczyło-całe zycie było temu podporządkowane.
Teraz staram się inaczej na to patrzeć - i juz się nie mogę doczekać, kiedy znowu zacznę mierzyć ;-)
Kwestia Smaku - Sernikobrownie | Ciasta | Kwestia Smaku
tu sa te serniki, ale nie umiem dodawac linkow wiec nie wiem czy mi sie uda hehehh wiec lepiej wam podam jak sie nazywa ten blog KWESTIA SMAKU i stamtad robie wiekszosc ciast
O nawet mis ie udalo jupiiiii!!!!!
Wiem zajebis.... bylo to jak sama sobie odpisalam az sama teraz oplulam laptopa jak sobie to przypomnialam hahahahahahahah
Dziewczyny, nie wiem co się dzieje... od owulacji mam taki śluz, dużo, bardzo dużo, w kolorze mleczno-białym... zaczynam się martwić, że to jakaś infekcja. U mnie dzisiaj 23 dc wiec powinno być sucho, a nie jest
Poszłam po wyniki badań....Byłam tam o 16:07. A na drzwiach kartka "W dniu dzisiejszym wydawanie wyników do godziny 16:00. Przepraszamy". No żesz Muszę jutro drugi raz iść. rurka, ja nie chcę Cię nakręcać i robić nadziei, ale ja taki śluz miałam tylko i wyłącznie w ciąży.
rurka ja sie nie znam ale wszystkie zaciazone tez myslaly ze to infekcja i sie leczyly a byly zafasolkowane takze trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&