reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Wygrałam aukcję:)))))))))) I to jaką:)))
Płaszcz wart 1000zł za 100zł :))) Normalnie w takim nie chodzę ale ten ma fajne futro,będzie ''wyjściowy'' :)))

PEEK&CLOPPENBURG NAJNOWSZA KOLEKCJA-PŁASZCZ (1865670787) - Aukcje internetowe Allegro

Hej Mama:)))
U mnie zaczyna się @ powoli rozkręcać...38dc...

Błonka,pamiętaj żebyś była rozsądna i będzie ok:)

Ja w ramach diety zjadłam rosołek,paczkę:szok: ptasiego mleczka z Milki,babeczki czekoladowe,herbatkę z cukrem i tacos z mięskiem z kurczaka,sałata,pomidor,ogórek,ser i sosik koperkowy:)
Zaraz poprawię babeczką i drugim pudełkiem ptasiego mleczka :)))))
Dietetycznie:):tak::-D:-):zawstydzona/y:

A ja pomogłam Nince włosy umyć,też sama się kąpie,wymaga tylko ustawienia temperatury wody pod prysznicem:)
Oliwka wróciła od koleżanki,też się poszła wykąpać.
Ja następna pod prysznic i w łóżku pojem ptasie mleczko,herbatkę i ciepełko pod kołderką.
@ się rozkręca.
Dziewczyny...jak mi fajnie,dom powoli zaczyna wyglądać,znikają sterty rzeczy,jest ciepło,podłoga gorąca:)))

Witam witam :)
Ja przed praca (dzis na 11 do 20) to szybko nadrabiam :)

jeera no witaj,,dziekujemy..co tam,,,a czemu to tyle soob w szpitalu,epidemia??

no nie... wiekszosc miala wypadki losowe.... jeden cos robil strzyklo mu w plecach nie moze chodzic, albo mieli wypadek samochodowy, chyba ze 3 osoby spadly ze schodow czy drabiny... tata znajomej wlasnie spadl ze schodow i 5 dni pozniej zmarl, teraz znowu moj wujek dotknol sie i uderzyl glowa w kamien no i mial operacje bo mial krew w glowie i teraz jest w spiaczce nie wiadomo co bedzie znowu mama znajomego miala wypadek samochodowy ona przezyla ale jej brat i syn brata juz nie... no masakra co chwila cos sie dzieje.

No i co nadrobilam i czas do pracy sie zbierac :)U nas sloneczko pieknie swieci az sie nie chce wychodzic do pracy ;(ale jeszcze dzisiaj i jutro... i wkoncu dzien wolnego :)

witam panienki nie wiem czy mnie pamietacie ale kiedys tu pisalam dawno do was tu nie zagladałam mam problem dziewczyny moze wy mi poradzicie w pt po bzykanku zaczelam palamic ale sobota rano ani caly dzien nic dzis tez nic dopiero jak wsadzr głeboko palucha zeby zbadac szyjke to jakis tak dlikatnie brazowy sluz i tyle co sie dzieje mysle zeby zasiegnac rady innego gin ,sis mowi ze moze to nadrzerka ale cytologia była ok doda ze jestem na lutce bo plamiłam w srodku cyklu mam ja od maja w maju czerwcu lipcu spokoj od palmien az do teraz ten jeden dzien sama nie wiem co mysle c badania prolaktyny w normiena dodatek boli mie z prawej strony taki dziwny bol jakby do nerek pleców dodam ze mam dzis 25dc i oststni dzien lutki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry