reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
hej wam.. ja tez dzis w kiepskim nastroju... brzuch boli i pewnie bedzie okres... im blizej piatku tym gorszy humor ;/ dzis mnie sprzatanie czeka w domu wiec moze nie bede tak myslec o moim podlym nastroju..

nie... w sumie tylko jedno okno, odkurzyc umyc podloge i napastowac... obiad jakis ale to cos lekkiego dzis zrobie... moze wszafie poukladam rzeczy i szafki w kuchni ogarne bo.. mam boordello

Ewcia szkoda ze sie popsztykaliscie, ale szkoda tez ze nie poszlas moze by ci sie humorek poprawil a Twoj P by ochlonal i po powrocie bylo by "przepraszanie"? :)
ja dietke juz zaplanowalam, od przyszlej soboty a co.. przynajmniej bede miala jakis cel jesli beta bedzie ujemna... :)

kopenhaska czy jak to sie tam nazywa.. je sie okreslone rzeczy w konkretnej ilosci i podobno nie ma efektu jojo.. taka drastyczna ale mysle ze jak sie poglodze przez te 13 dni to sie oczyszcze moze z toksyn...
A czemu tak? nie podoba mu sie Twoja praca???

tymonka - to my mamy taki sam staż starań:) ja też już przestałam wierzyć, że uda nam się naturalnie, jak dla mnie to jest bez szans...

Błonka - uważaj z tą dietą, po niej jest efekt jojo, zdarzają się w trakcie omdlenia i człowiek jest bardzo osłabiony...nie polecam...

tymonka - to my mamy taki sam staż starań:) ja też już przestałam wierzyć, że uda nam się naturalnie, jak dla mnie to jest bez szans...

Błonka - uważaj z tą dietą, po niej jest efekt jojo, zdarzają się w trakcie omdlenia i człowiek jest bardzo osłabiony...nie polecam...

wikula w sumie nawet jakby moze jak zgubie kilka kilo ruszy cos z owulka samo i moze zakielkuje cos w koncu.. potem moge sobie tyc ile wlezie (bez przesady oczywiscie) ;p ale zalezy mi na szybkim schudnieciu i potem tylko pilnowac zeby waga nie rosla...

cześć babolki-jestem i ja....
wypluta ze wszystkiego..nic mi sie nie chce..energii brak-jesienna deprecha nadchodzi.....jakbyscie zobaczyły mój brzuch to normalnie masakra z porażką
d030.gif
d030.gif
d030.gif
włos się jeży na głowie...dziś pochłonęłam całą CAŁĄ!!! czekoladę z nadzieniem miętowym..kawałek babki i co chwilę jakieś cukierki,pralinki...ehhhhhhhhhhh
niedługo będzie
g020.gif
....nie poznam się w lustrze
g045.gif

Wikula,Tymonka,Palemka-nadal &&&&&&&&&&& za Was!!
Błonka- && za betę!
Ewcia ja też z moim poprztykana...i mam focha
s020.gif

ściskam i przytulam....
fajnie by było jakbyśmy się tak mogły wszystkie spotkać i wyściskać na żywo!!!

reklama
oo mama tak :) moze bysmy sobie kiedys taki zjazd w jakims miescie zrobily? :) fajnie by bylo :)
nie przejmuj sie "brzuszkiem" ;p wszystkie chwyty dozwolene by jesienny nastroj nie złapał :)
a mezulka ukochac i ucalowac :) i powiedziec ze sie "wybacza" :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry