reklama

Staraczki Weteranki...

jaaa jak nie wyjdzie mi teraz 2 krecha na tescie za tydzien to chce ta diete kopenhaska ;p czy jak to sie tam nazywa :) chcialabym troche zrzucic tez, m mowi ze mu odpowiada ale oni zaawsze tak mowia.. :)

reklama
No ja wlasnie nie chce takiej diety jak ja nazwac tematycznej.. kopenhaska, kapusciana dukan to nir dla mnie... jednak wole mniej i z glowa... no i wiecej ruchu chociaz w pracy mam niezly wycisk.. ale jak z M przyjdziemy do domu to jemy obiadokoloacje w granicach 21 wiec trzeba przestac i na noc cos bialkowego wszymac a nie weglowodany :)

no w sumie tak, ale ja juz stosowalam diete "malo czesto i duzo ruchu i schudlam pol kilo w 3 tygodnie ;/ na mnie to nie dziala musze czegos drastycznego sprobowac.. z reszta ja jem malo ale czesto a ruszac sie ruszam w domu przy sprzataniu gotowaniu itp.. teraz do pracy pojde to ogranicze ruch... za biurkiem bede siedziec

No ja ma tak... jem do 1500 cal i 5 posilkow dziennie z czego do poludnia w nieznaczny sposob przewazaja weglowodany nad bialkami a przed ostatni posilki to przewaga bialka a kolacja tylko bialkowa no i kilogram w ciagu tygodnia ubywa... tylko tak trudnio zaczac :=)

caroline - i tu tez Cię znalazłam :baffled: , błonka ma racje, nowy cykl, nowe nadzieje :tak:

Ja mam dziś 2 d.c. i też już się cieszę:) cały czas zastanawiam się czy podejsc w tym cyklu do IuI czy jeszcze ostatni raz spróbować naturalnie, ale intensywnie:-D:-D:-D;-)
We srode mam wizyte w Provicie u mojej gin, więc może ona mi coś doradzi

błonka - dzięki za info ;)

w temacie diet się nie wypowiem, bo ja szczypior jestem i moge zjhesc konia z kopytami i jeszcze słonia z trąbą i nawet grama nie przytyje:no: yy ani grama :-( a bym chciala troszkę ciałka więcej :tak:

Ale za to moja sis jest 4 miesiąc na Dukanie i schudła 20 kg wyglada extra :tak: teraz ;)

mnie tez tak zawsze jest.. @ moze sie spozniac kilka dni.. zrobie testa i przychodzi w ciagu kilku godzin. Ja tez trzymam &&&& za nastepny cykl!! Kiedys musi nam sie wszystkim udac!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry