reklama

Staraczki Weteranki...

Hej dziewczynki!
Witam się po weekendzie. W sobotę byliśmy na weselu mojej ciotecznej siostry. Było bardzo fajnie, cała rodzina się zjechała. Nie tańczyłam za dużo, głównie siedziałam, ale i tak dobrze się bawiłam. Wytrzymałam do 3 :-) to już było ostatnie wesele w tym sezonie, ciekawe kiedy następne.
Dziś się wzięłam za sprzątanie, bo już taki syf był, że wstyd.

reklama
hej, nie miałam czasu ostatnio pisać bo M źle się czuł, bolało go ucho i głowa, dziś był u lekarza i okazało się że lekarz zostawil mu w uchu jeden opatrunek(chociaż mówił mu że ma 2), opatrunek zaczął gnić, i gdyby poszedł do lekarza za kilka dni byłoby nieciekawie, dostał kolejny antybiotyk na wyleczenie stanu zapalnego po opatrunku i nie wiadomoczy chorobowe mu się nie przedłuży.
jedyna dobra wiadomość, że komórki wyciete nie były rkowe, bo tego najbardziej się bałam

http://zeby-zycie-mialo-smaczek.blogspot.com/2011/10/niedzielne-ptaszysto-i-moje-pierwszw.html

HEllo!!

tymonka - ja teraz robię badania hormonów, może coś to wykaże, a potem znnowu leczenie, nie wiem sama, zdam się na ginkę...

Odebrałam dzisiaj wyniki pierwszej tury badań i jak na razie wszystko w normie:)

mmm - zaraz zabieram się z przeglądanie twojej stronki, brakuje mi ostatnio inspiracji do gotowania:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry