reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Emalia
witaj i rozgość się ..ja starałam sie 3 lata o 3ciego bejbika i niestety musiałam zwinąć żagle ..otworzyłam swój biznes,żeby mieć zajęcie-jakkolwiek to brzmi ....-i tyle w temacie ..mam 34 lata a gin powiedział,że " wśrodku wyglądam jak po menopauzie-jajniki zasuszone..endometrium cieniutkie-ciąży tu nie będzie już "
i tak jest jak mówił-cienkie endo skutkuje 1,5 dniową @ bo nie ma się co złuszczać ..

Błonka
my też się nie zabezpieczamy ,ale u nas cudu nie bedzie :baffled: cieszę się ,że Tobie się udało:)

Emalia
ale ,żeby nie było ;-)za Ciebie trzymam &&&& niech Ci sie uda ;)

Koralik
8 tygodniuf zleciii:-D
imię wybrane ??:)

Zjoluś
kawka??

miłego i słonecznego popołudnia ;)

Mama - &&&&&&&&& ZA Twoją babcie...
A w cuda wierzymy, skoro ja po 3,5 roku zaszłam... NO i Błonia cud wpadkę zaliczyła...
Błonia - wiesz... mnie też na początku jak patrzyłam na dziecię swoje jak miało 2 latka i pomyślałam Boże jakbym miała teraz rodzić????No ale mama dobrze mówi, zobaczysz ogarniesz dwójkę pięknie!!!

Koralikowa - kochana ty Już NA FINISZU... no ja czekam do 7 listopada na połówkowe i pewnie upewnimy się na milion procent, że będzie synek ...chyba że??? :eek:
Zjola- kochana super, że u Ciebie tam się wszystko ładnie wygoiło, i poznikało!!!

nikusia ja mam 6 listopada wizyte i tez chce miec pewnosc jaka plec...bo kurde wszyscy mi niebieskie daja...echh ale lipa bedzie jak laska bedzie heee...padne chyba na zawal...

mamusia jak tam,,kreci sie???

Koralikowa - ale co do tej pory nie mieliście jakiegoś takiego szczegółowego USG? U nas siusiaka już w 13 tyg było widać a potem gin 2 razy to potwierdził...no jakoś ciężko byłoby uwierzyć, że nagle się wchłonął:eek: Co innego w drugą stronę, mówią, że dziewczynka, a tu rodzi się chłopak...ale jak maluch nie daje podejrzeć to rzeczywiście ciężko lekarzowi...chociaż przy dzisiejszym USG 3D to chyba na prawdę ciężko o pomyłkę... Chociaż nie powiem, gdyby nam za 2 tyg na połówkowym wyszło, że dziewczyna to chyba też bym zawału dostała :-D
No a tak w ogóle dzień dobry...bo ja kolejną noc nie śpię :baffled:

reklama
Do góry