reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Weteranki...

zjola no ja troszke badan mam, poza tym ja jade na wizyte ustalic IVF termin chce jak najszybciej, zrobimy badania armii tez tuz przed wizyta i reszte badan jak lekarz zaleci i juz. I chce to juz miec za soba poprostu.

A to moje ostatnie dzielo, ale od razu mowi ze inspirowalam sie praca kogos innego, oczywiscie nie bylo tam schematu, wiec wzory liczbe oczek itd musialam ustalic sama:
Zobacz załącznik 376397Zobacz załącznik 376398

No i jeszcze nie jest skonczona, dopracowuje ją

mama pojecia nie mam jak robie rzesy, ale bylam tam wczoraj u fryzjera i widzialam jak robi innej dziewczynie i to byly pojedyncze rzęsy w pojemniczku, bo wlasciwie widzialam juz efekt koncowy

reklama
Amalfi - jesteś niemożliwa, może zrobisz dla mnie taką większą sukienkę? Ja bym w takiej chodziła, jest śliczna, wow.

Zjola kochana nawet nie wiesz jak się cieszę że jesteście zadowoleni:) myślę że to polowa sukcesu:D
A podejście Wasze do tematu pierwsza klasa :tak:

Pozałatwiałam część spraw, kwiaty na jutro zamówiłam. Popołudniu jeszcze poczta i zakupy,a wieczorem pakowanko( bo jedziemy na wieś na weekend:-D)

Suzi - miłego weekendu :) My w sobotę na urodziny do znajomych pomykamy. Na razie możemy, bez obaw możemy pić zdrowie solenizantów.

No u mnie była mama z chlopakami,,bylam na miescie,pozalatwialam sprawy,,teraz kolo 1 sierpnia bedzie odpowiedz w spraewie spłaty długu..echh

amalfi wow...:-)śliczności....bajera,,brak mi słów...
suzi weekendzik na wsi,super sprawa...
mama jak tam wolne...
karolina jak główka?? boli??

Dziewczyny bo ja mam dziś 3dc i prawie sucho :szok:bardzo delikatne plamienie wręcz mało zauważalne :szok: czy u Was przy braniu clo też tak było? normalnie w szoku jestem;/ chyba że jeszcze powróci:| bo u mnie @ trwa znacznie dłużej :eek:

zjola:tak::tak::tak:zmianiłam...
suzi ja nie brałam clo nigdy wiec nie wiem...

MOj pojechal oczywiscie do ammy..
ja sama

robie sobie kolczyki...

reklama
Do góry