reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Część dziewczynki :-D
Widzę, że piwkować będziecie.
U mnie jako tako, trochę panikuję przed wizytą (9 sierpnia), boje się, czy serduszka malucha będzie biło :sorry:

Dzisiaj prawie cały dzień byłam u mamy i zrobiłyśmy ciasto. Poza tym ciągle zmęczona jestem, nic mi się nie chce.

suzi za super pogodę
zjola cieszę się że juz prawie wyklarowana sytuacja i jesteś zadowolona z kliniki
amalfi piękna suknia
mama ja musze też chyba śmignąc do solarium aby moja górska opalenizna była ze mną długo:)

dzisiaj byłam u fryzjera tak mnie tknęła i koleżanka mnie tam gdzieś wcisnęła i właśnie od niej dowiedziałam się że córeczka takich znajomych która jest chora na zespół Downa ma białaczkę już jet bo bardzo dużo chemiach
powiedzcie dlaczego dzieci muszą tak cierpieć :-(

chciałam tyle jeszcze wam napisać ale zapomniałam
u nas w Chojnicach otworzyli 5 10 15 muszę wpaść tam bo mój synuś rośnie jak na drożdżach i z wszystkiego wyrósł

kasiu spokojnie proszę nie denerwuj się na zapas bo sobie i dziecku szkodzisz

reklama
Rzuciłam prawie 2 lata temu:)))
W tym czasie raz odpaliłam papierosa i zwymiotowałam no i dzisiaj spaliłam całego i źle mi:((((

Do góry