reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Dziewczyny, ile dni od odstawienia dupka powinna przyjść @? Bo ja już 2 dzień nie biorę i jeszcze jej nie ma
shocked.gif
a ginekolog powiedział, że będzie od razu od odstawienia.

cześć dziewczyny!
ja z kawką sie witam :)

rurrka daj znać jak u ciebie? ale to może dobry znak że nie ma @ ;]
Oliwka a Ty jak sie czujesz dzis? Widzę ze córeczka 4latka kończy teraz.. robicie coś? :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć z kawką
u mnie ciąg dalszy pochmurnej pogody

Kinga super chociaż kawkę on-line wypijemy:)

u mnie jest 9dc a tak mnie strasznie brzuch boli nie jajniki tylko w dole brzucha
już mam wizje opadnięcia macicy czy jak to się zwie:( ćmi cały czas a w nocy spać nie mogę
ach zawsze coś:(

Ostatnia edycja:
reklama
lopciu cóż to za czarne wizje co???:eek: no przestań ryba! :no: nic złego sie tam Ci nie dzieje na pewno. nawet tak nie myśl dobrze?!
u nas też pochmurno cały czas....
co za lato fak :\\

Do góry