reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Bree cześć wieczorkiem postaram sie wstawić ;)

Lopop u mnie dziś 24d.c. a cykle mam 25 -27dniowe ,więc na dniach się okaże..
póki co owu była w 12d.c.
przez 9 dni miałam tempkę 37
potem 37,15
wczoraj 37,05
dziś 37,05
zobaczę jak bedzie jutro-jak spadnie to już wszystko jasne.

działaliśmy w 9d.c. i 12 i 13d.c. więc niby w odpowiednie dni,ale.........

dziewczyny dotarlam dopiero do domu.. stalam w kolejce po ta bete jak na sciecie, az sie pani zlitowala i mi bez kolejki znalazla wyniki... wynik z wczoraj przypomne 10818 a z dzis 12492.. wiec wzroslo, ja juz nic nie rozumiem az mi sie plakac zachcialo ze rosnie... Boze co ja sie strachu najadlam!!!! lekarka napisala ze dobrze rosnie
DZIĘKUJĘ WAM ZE JESTESCIE!!!!:zawstydzona/y:

Błonka, babo!!!!!!!! Ciesz się! Czego nie rozumiesz???? Od paru dni Ci piszemy, że wszystko dobrze, beta to potwierdza, więc o co Ci chodzi kobieto???

Błonka - jaka cudna wiadomość!!! Ja cały czas odświeżam stronkę w oczekiwaniu na Twoją wiadomość:)) Teraz już musisz uwierzyć, że będzie dobrze!

reklama
Do góry