reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kwiatuszku - różnie się zdarza. Ja na razie dobrze zrobiłam, że posłuchałam gina, bo znalazł zrosty a ja się na początku jak lew broniłam przed histeroskopią.

Kwiatuszku ale ja się leczę w klinice bezpłodności. Ze zwykłego gina już zrezygnowałam. Oni po prostu nie mają pojęcia o pojęciu :no:

Cześć laseczki moje :-)
zjola, no to równiutko za miesiąc!!!! Super, ciekawe czy potem od razu będziecie mogli się starać.
jeera to chyba się żegnała, bo do pracy poszła...(?)

Ja dziś byłam z mamą moją na mieście. Pomagałam jej wybrać okulary nowe i firanki. Przy okazji wstąpiłam do 5 10 15 i kupiłam śpiworek w promocji za 14,99 :-)

Witajcie weteranki.
Błonka jak Betka?? Dawaj no tu info.
Kahaka super, że już możesz robić zakupy. Zazdraszczam ;-) Pokaż śpiworek.

witam was kochane u mnie mega duże przeziębienie:( zawsze coś
kwaituszek obyś dobrze teraz trafiła
zjola &&&&
carola na pewno watro się przebadać
kasiu w smyku też są przeceny wiec może warto już coś pokupować jak się boisz to niech mama kupi:)

lopop, u nas nie ma Smyka :) zresztą ubranek już nie kupuję więcej, bo dostanę od kuzynki :-)
Bree, normalnie szał z tym śpiworkiem :-D ale to frajda, takie zakupy. A śpiworek taki (zdjęcie w necie znalazłam jakieś)
dsc0175ex.jpg

reklama
jestem po pracy..

Wikula jestem z Ciebie dumna ,że dałaś radę u dentysty:)))
super;)

Kora no to &&&&&&&&&&&&& i czekamy na wynik testu-tydzień czasu brak @ to jest mega nadzieja ;)))

Jerra??????????????????????

Zuzanka nadal&&&&&&&&&&&&&&&&

Carola- dzięki za &&&&&&&&:))

Kahaka- super,że trafiła się okazja zakupowa ;)

Zjola,Lopop- witajcie babeczki:))

a ja miałam jaaasny brązik na głowie z jasnymi refleksami a teraz mam ciemny brąz;))oczy piwne i wszyscy chwalą ,że ładnie ;))

Do góry