Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kwiatuszku - różnie się zdarza. Ja na razie dobrze zrobiłam, że posłuchałam gina, bo znalazł zrosty a ja się na początku jak lew broniłam przed histeroskopią.
widzisz a moja to totalna ???? chodzi o to ze ja ciagle musze dopytywac i proponowac jakie to badania robic chce zeby ktos mi pomogl ja juz chyba wiecej wiem od mojej lekarki
Cześć laseczki moje :-) zjola, no to równiutko za miesiąc!!!! Super, ciekawe czy potem od razu będziecie mogli się starać. jeera to chyba się żegnała, bo do pracy poszła...(?)
Ja dziś byłam z mamą moją na mieście. Pomagałam jej wybrać okulary nowe i firanki. Przy okazji wstąpiłam do 5 10 15 i kupiłam śpiworek w promocji za 14,99 :-)
witam was kochane u mnie mega duże przeziębienie zawsze coś
kwaituszek obyś dobrze teraz trafiła
zjola &&&&
carola na pewno watro się przebadać
kasiu w smyku też są przeceny wiec może warto już coś pokupować jak się boisz to niech mama kupi
lopop, u nas nie ma Smyka zresztą ubranek już nie kupuję więcej, bo dostanę od kuzynki :-) Bree, normalnie szał z tym śpiworkiem ale to frajda, takie zakupy. A śpiworek taki (zdjęcie w necie znalazłam jakieś)