reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki Weteranki...

mama - ja też dzisiaj zaszalałam w superpharmie, kupiłam sobie żel do kąpieli i balsam do ciała vichy (mam strasznie suchą skórę, szczególenie na nogach, mam nadzieje, że to mi pomoże). A na zakupy ciuszkowe zamierzam wyskoczyć w przyszłym tygodniu. Kurteczkę mam podoną, tez jasny brąz, tylko mam ściągacze na gole, kołnierzu i na rękawach:)

Carola, Błonka - mi się bardzo podoba ten wózek firmy mutsy. Tylko ceny faktycznie powalające...

Kahaka - pewnie już nie możesz się doczekać pierwszych spacerków:)

reklama
Jadę do ginka,musi mnie przyjąć...zgina mnie wpół z bólu:( I mam biegunkę cały dzień...nic zjeść nie mogę...Nawet po soku muszę iść do toalety:(

mama - fajna kurteczka i dobrze, ze humor juz lepszy

caroline - dawaj znac co i jak! Czekamy niecierpliwie!

Dziewczyny-ciezaroweczki - dawajcie fluidki!

Dzis bylam u kumpeli, ma 9miesieczne bobo. Och znow sie rozmazylam i zachcialo mi sie tak strasznie malutkiego dziecka...
Tylko gdzie ja je upakuje w tym mieszkaniu? Ach... Moze powinnam sie cieszyc Bąblem, ktory teraz chlapie sie w wannie i nie zawracac sobie glowy czyms wiecej? Musze zdecydowac czy Ją do szkoly posylac w tym roku czy za rok...

Ale wiecie co? Ciesze sie strasznie, bo (stuk puk, zeby nie zapeszyc) od kilku dni (od czasu jak biore D3 i magnez) przestal mi dokuczac zoladek! Wreszcie nie mam zaparc na zmiane z biegunkami, polaczonych ze wzdeciami... Cieszycie sie ze mna? ;) Od razu inny komfort zycia... Moze to oznacza, ze hormony sie unormowaly i bedzie latwiej zajsc? Pozyjemy-zobaczymy

mmm - jestes? Co u Ciebie?

Ostatnia edycja:
kora - pewnie, że się z tobą cieszymy:)))) Niech żyje brak problemów trawiennych!!!!!
A dzidzię zawsze gdzieś "upchasz", spokojnie! Ile macie pokoi???

3, ale jeden to otwarty salon - srednio do zagospodarowania na cos innego (chociaz wlasnie w nim widze szanse jakichs zmian), drugi sypialnia - ostatnio zabudowana i zmniejszona szafą, a trzeci to mały pokoj mojej Niuni. Jest naprawde malutki i strasznie nieustawny.
Wiem, ze moglibysmy zrezygnowac z sypialni, ale jest kilka takich trickow, ktore moooocno utrudnilyby spanie w innych pokojach...
tzn wiem, ze wszystko jest do zrobienia, ale niestety kosztem wygody i utraty milych przyzwyczajen, a my z tych wygodnickich jestesmy... ;-):tak:No i troche kaski potrzeba na te wszystkie zmiany, a z tym zawsze krucho

Kropek nie urósł:(
Doktor stwierdził, że ciąża obumarła na samym początku i mój organizm sam nie wydalił nic.
To nie koniec niespodzianek...boli jak cholera bo w lewym jajniku, który jest dużo mniejszy od prawego jest pełno pęcherzyków...tak jakby nowa owulacja i taka namnożona.
Powiedział, że będzie konsultował mój przypadek z innymi lekarzami bo nie do końca rozumie co się ze mną dzieje...
Dostałam leki...idę się zakopać w łóżku z winem:(((((((((((((
Tak strasznie mi smutno:(

reklama
Do góry