reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mama fajna kurtałka :D
a chustę jaką kupiłaś?

a na co patrzec jak sie kupuje wozek? oprocz tych kol bo dla mnie wazne jest by byly duze na wertepy i na snieg... chyba waga i rozmiar gondoli??

mama, super kurteczka! Ja sobie odłożyłam kaskę i czekam na wiosnę, aż schudnę i tez sobie kupię coś fajnego :-)
lopop, ja już taka niecierpliwa, że mało jajka nie zniosę :-D
Błonka, musisz się zastanowić - czy będziesz musiała wnosić wózek do mieszkania - wtedy waga ważna, gondole mają podobne rozmiary, najlepiej, jak jest długa na ok 80 cm. Koła - dla mnie ważne było, żeby były pompowane, ale są też zwolenniczki piankowych. Sprawdź też jaki jest rozmiar po złożeniu - czy Wam się zmieści do bagażnika samochodu.

Hmmm,te wózki podobno są ''chodliwe'' ale szczerze mówiąc (to tylko moje osobiste zdanie) nie podoba mi się wizualnie...wiecie,ja jestem gadżeciarą:))))
Ale Błonka tak jak mówi Kahaka,musisz zobaczyć co Ci trzeba i przede wszystkim Tobie się ma podobać:)))))

Ja już w domu,zaraz sprzątam bo nie wiem czy mnie goście nie nawiedzą w weekend, mam urodziny i rocznicę...jutro na 12 z psem na szczepienie,potem ja na 12.20 do ginka...Ninka do koleżanki,Oliwka z mamą więc jakby co zdążę się wypłakać.....
Znalazłam właśnie usg Ninki...mam pełno tego:)

Caro a Ty jaki wozek sobie upatrzylas? :-D
ja szczerze nie wiem jaki ja chce.. .bo schody sa zawsze gdzies... np u rodzicow moze winda nie dzialac a jak ja wychode z domu to mam 5 schodkow do pokonania.. albo jak bede gdzies musiala wniesc wozek.. gondolke bym chciala wieksza wlasnie jak by mi dzieciak szybko poszedł "w gore" :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry