reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Weteranki...

hej, dzieki, dzis lepiej, ale marudna wiec pewno gardlo boli, nie mam czasu dla siebie.. teraz usnac nie moze eh a akurat w lozeczku uczymy juz spac, nie chce jej z powodu choroby do wozka wkladac bo strace to co juz osiagnelam... pomeczymy sie i moze zasnie...

reklama
u mnie sypie ale coz ztego skoro podtopi sie troche i jest biala ciapa... i teraz znow wali sniegiem ze hej.. moze jakis mroz przyjdzie to przynajmniej ciapy nie bedzie

reklama
gwiazdeczko aaaaaaaaaaaaaaaa.....hhee jakos źle przeczytalam chyba..

u mnie tyz sypie,zaiwje..ale teraz na plusie i ciapa jest:sorry2:..wiec do dupy..
deszcz ze sniegiem pada....lipaa

blonka taaa..

ja mam ferie od 11 lutego,,w zyciu nie bede miala sniegu zapewne,,echhh

Do góry