Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Takie z cukierni, coś jak pieguski- zwykłe ciasteczka, ale z kawałkami czekolady. No rozpuszczają się same w buzi! pycha! I tak pytam się o nie ciągle i dalej ich nie ma! Już tak spojrzałam dzisiaj na ekspedientkę, że skapitulowała i powiedziała, że na jutro zamówi 

Hura! No i tak sobie to przypomniałam, jak czytałam tego demota o tych ciasteczkach

Jakoś takoś niedobrze mi... Muli mnie..
I 
Rozbawił mnie, choć wiem, że Ci do śmiechu nie jest..
Moze jednak nie przyjdzie...
:-)
Ciekawe kto je wymyśla?

Edita, jak tak na spokojnie pomyśle to faktycznie nic tylko sie śmiać z jego głupoty i ręce opadają;p A z @ to jest tak, że dlaczego nie miałaby przyjść, skoro do tej pory przychodziła, a drugiej strony się staraliśmy to czemu by miała wogóle przychodzić? I bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze![]()

Dokładnie! Polać Ci! Mam dokładnie tak samo jak czekam/nie czekam na @...
Od nadziei po pewność, że przyjdzie...
Zwariować idzie
No ale u Ciebie nie ma @ a jesteś po terminie....
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zawsze daje sobie +/-2dni, więc jeszcze się nie ciesze, ale mam taki spokój wewnętrzny i pewność, żę @ przyjdzie. JAk przyjdzie to strzele sobie drina;p