• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej dziewczyny:)

Ja to lubie wszystko jesć i tak po prawdzie to wszystko lubie spróbować. A dziś na obiad kapuśniaczek:) Byłam w sklepie i kupiłam mięso mielone i zastanwiam się co jutro z tego wyczarować. Kotlety mielone, pulpety, może coś z makaronem? Nie wiem. Się zobaczy:)

Fruzka, co się stało? Kochana, trzymaj się i jeśłi masz ochote to pisz. Czekamy tu na Ciebie mimo wszystko;*

cytrynowa, no nareszcie @ przyszła:) Teraz to pewnie znów jej długo nie będzie, ale z innego powodu niż teraz;p Obym się nie myliła:)

lux, współczuje bolesnej @. Mnie ostatnio tak rozłożyla, jak nigdy wcześniej...

haruna, ja zrezygnowałam z testów owu, bo nie mam ochoty katować się czy owu była czy nie. Kiedyś sie w końcu uda, co nie:)

julia, ciesze się, że keratyna sie podoba. Musi być naprawde fajny efekt. ja mam naturalnie proste włosy, ale rano jak się śpi jak żul to trudno mieć proste;p

aliszia, no to korzystaj ile możesz:) dorwij chłopa i porządnie go wykorzystaj;p

jazza, ty zapracowana kobieto;p

moniusia, dobry relaks nie jest zły:)

Już nie pamiętam co więcej miałam pisać. Pogoda taka średnia, ale czego się spodziewać, kiedy mamy teraz trzech zmarzłych ogrodników, a w piatek posikanej Zofii;p Mam nadzieje, że weekend będzie piękny, bo jakiegoś grilla w domu by wypadało zrobić. Ja to bym najchętniej już tą @ dostała, a tu jeszcze tydzień;/

Ej, dziewczyny, ja dzisiaj mam dzień zbierania. Zbierania jak kura na jajko. Chodze i jem wszystko co mi w rece wpadnie. Jakieś żelki, czekolada, wczorajsze kotlety z mortadeli, kapuśniak, cukierki. No normalnie nie lubie takich dni, bo potem boje się, że się nie uniose;/ Dobrze, że w pracy nie mam dostępu do jedzenia, bo w tym tempie to mi przybędzie jakieś 10 kg w ciągu kilku dni;/

Hej:-)

Julia gratuluje kochana tego szkolenia yay:-D

Jugoslawa oby nastepny cykl byl unormowany i oby @ poszla sobie jak najdalej:tak:

Lux trzymaj sie tam dzielnie i nie daj sie @:tak:

Moniusia kochana glowka do gory i pozytywne myslenie i bedzie dobrze zobaczysz, jesli myslisz pozytywnie dobre rzeczy sie zdarzaja;-)

Karola oj zimno przez tych zimnych ogrodnikow brrrr, ten maj w ogole nas nie rozpieszcza;-)

Kochane nie mam jak sie rozpisywac, bo mam ogrom pracy, ale czytam i jestem. Musze dopiac w pracy kilka projektow i nie mam czasu na nic aaa;-)as raz slonecznie raz chmury, wiec misz masz hehe

Milego dzionka:-)

Ej, dziewczyny, ja dzisiaj mam dzień zbierania. Zbierania jak kura na jajko. Chodze i jem wszystko co mi w rece wpadnie. Jakieś żelki, czekolada, wczorajsze kotlety z mortadeli, kapuśniak, cukierki. No normalnie nie lubie takich dni, bo potem boje się, że się nie uniose;/ Dobrze, że w pracy nie mam dostępu do jedzenia, bo w tym tempie to mi przybędzie jakieś 10 kg w ciągu kilku dni;/

Też mam takie dni. I wyobraz co czuje w pracy.jak mam mnóstwo jedzenia dookola

A ja jadę po test po pracy. wkurza mnie to myślenie o tym, że mam go zrobić jutro ;p (muszę zrobić, bo mam mieć robione zdjęcie rtg) Jadę, zrobię, poryczę, bo mam taki dzień, wstanę i powiem sobie ' .. głęboko mam tego dzieciaka' ;p Taki mam niecny plan...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry