• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

tylko ze wiem ze mnie nie zdradzil bo nie ma kiedy po pracy wraca prosto do domu,sprawdzilam jego notes w ktorym ma zapisane godz pracy itp no chyba ze jest tak ruchliwym gosciem ze na przerwie jakas zerznal..nie wiem sama co robic co myslec w co wierzyc........ale co jest najlepsze to nic sie nie odzywa do mnie zero....jakbym ja winna byla:unsure::unsure:

reklama
dla mnie to nie jest normalne pisac tak do kolezanki jak dla mnie to zacheta dla niej.reszty nie zdarzylam niestety przeczytac,pierwszy raz wzielam jego tel w reku ale przeczucie mnie nie mylilo.nie wiem czy bede wstanie mu w cos uwierzyć ......

Fruzka pametaj, ze samce to podle podgatunki i z nimi trzeba ostro, albo w prawo albo w lewo, moze i fizycznie z barku czasu Cie nie zdradzil, ale takie eski mowia same za siebie, ze cos jest nie halo...nie wybaczylabym takich slow napisanych do innej panny, pogonic go i tyle, moze to go czegos nauczy.

madziolina wkurw.....na mnie bo jakim prawem wzielam jego tel,to nic ze zawsze mowil ze to nasz i kiedy chce moge bo wziasc i zobaczyc...dzis zaspal do pracy bo go nie obudzilam.pojechal bez kawy bo mu jej nie zrobilam a jak juz wstal to nie zdazyl wypic...

madziolina wkurw.....na mnie bo jakim prawem wzielam jego tel,to nic ze zawsze mowil ze to nasz i kiedy chce moge bo wziasc i zobaczyc...dzis zaspal do pracy bo go nie obudzilam.pojechal bez kawy bo mu jej nie zrobilam a jak juz wstal to nie zdazyl wypic...

oj jak mi go zal, kopa bym mu jeszcze zasadzila na do widzenia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry