• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Jugoslawa trzeba uzywac porduktow ktore nie zawieraja SLS czy jakos tak:) ale powiem ci ze fryzjer polecil mi szampon z Rossmana Babydrem:) i kupi mi odzywke fryzjerska:)

Fruzka kochana mega wspolczuje sytuacji, no mam nadzieje ze wszytsko sie miedzy Wami wyjasni i bedzie dobrze:)
Co do telefonu jesli bym czula ze jest cos nie tak to tez zajrzalabym mojemu w telefon:)

Moniusia dziwna sprawa, jedyne co moge polecic moge to jutro z rana test ale innej firmy:) &&&&&&&7

Pisałam, że jakiś apteo test. Napisane było, żeby robić dzień po @. Nawet nie było podanej czułości..Zazwyczaj na wszystkich testach jest napisane, że można robić tam po iluś dniach, czy ileś przed, a tu nic ;/

madziolina, tez już czytałam, ale więcej przypadków jest, że w ciąży nie były.. :)

Nie no nie mam złudzeń nawet :) Widok był piękny, przynajmniej wiem jakbym zareagowała ;D heh.. ale jak dostanę @ za tą nadzieję mam ochotę producenta udusić..

Jutro powinnam dostać @, czuję się już tak źle. Muli mnie bardzo i w ogóle tak. Jutro nic nie kupuję, nie robię w piątek rano jak nie będzie to zrobię, bo do tego dentysty. A tak to nigdy więcej sikańców jak negatyw będzie!!!!!!!!!

reklama
Pisałam, że jakiś apteo test. Napisane było, żeby robić dzień po @. Nawet nie było podanej czułości..Zazwyczaj na wszystkich testach jest napisane, że można robić tam po iluś dniach, czy ileś przed, a tu nic ;/

madziolina, tez już czytałam, ale więcej przypadków jest, że w ciąży nie były.. :)

Nie no nie mam złudzeń nawet :) Widok był piękny, przynajmniej wiem jakbym zareagowała ;D heh.. ale jak dostanę @ za tą nadzieję mam ochotę producenta udusić..

Jutro powinnam dostać @, czuję się już tak źle. Muli mnie bardzo i w ogóle tak. Jutro nic nie kupuję, nie robię w piątek rano jak nie będzie to zrobię, bo do tego dentysty. A tak to nigdy więcej sikańców jak negatyw będzie!!!!!!!!!

czemu my baby tak pod gorke mamy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry