madziolina_p
Fanka BB :)
Moze byc po prostu za wczesnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kreska nie powinna znkiac na dobrym tescie, wiec to nie jest kwestia zbyt wczesnego wykonaniaMoze byc po prostu za wczesnie
Weszlam na fora i byly przypadki znikajacej drugiej krechy i dziewczyny byly w ciazy
Pisałam, że jakiś apteo test. Napisane było, żeby robić dzień po @. Nawet nie było podanej czułości..Zazwyczaj na wszystkich testach jest napisane, że można robić tam po iluś dniach, czy ileś przed, a tu nic ;/
madziolina, tez już czytałam, ale więcej przypadków jest, że w ciąży nie były..
Nie no nie mam złudzeń nawetWidok był piękny, przynajmniej wiem jakbym zareagowała ;D heh.. ale jak dostanę @ za tą nadzieję mam ochotę producenta udusić..
Jutro powinnam dostać @, czuję się już tak źle. Muli mnie bardzo i w ogóle tak. Jutro nic nie kupuję, nie robię w piątek rano jak nie będzie to zrobię, bo do tego dentysty. A tak to nigdy więcej sikańców jak negatyw będzie!!!!!!!!!