• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Lux ja nie jestem zadowolona z tego ze wzielam jego tel,ale mialam od kilku dni przeczucie ze cos nie gra i za kazdym razem jak pytalam to ze wymyslam sobie.a kiedy chcialam zblizenia to zmeczony jestem,glowa mnie boli nie podniecaj mnie bo sily nie mam itp itd fakt mi ostatnio tez sie nie chcialo ale mi minelo

reklama
Lux ja nie jestem zadowolona z tego ze wzielam jego tel,ale mialam od kilku dni przeczucie ze cos nie gra i za kazdym razem jak pytalam to ze wymyslam sobie.a kiedy chcialam zblizenia to zmeczony jestem,glowa mnie boli nie podniecaj mnie bo sily nie mam itp itd fakt mi ostatnio tez sie nie chcialo ale mi minelo

ale sama napisalas, ze raczej nie ma kiedy Cie zdradzic, wiec o co kaman? moze to tylko flirt esemesowy? zresta ja nie wybaczam pisania z innymi na oku, zwlaszcza takich rzeczy

Boże dziewczyny.. zrobiłam test.. po kilku sekundach dwie krechy druga wyraźna gołym okiem i po max. 20 sekundach ta druga zniknęła......... była jak złoto, jasno-różowa, ale jak złoto,o takiej marzyłam.. co to może znaczyć - test felerny nie? ;(

Chciałam już lecieć po śpioszki, odwróciłam na chwilę wzrok i kreski nie ma... Nie mówiłam nic M. nawet.. Nie wiem lux boję się strasznie, tyle złudzeń.. wiem, że pewnie nic z tego. Strasznie narzekają na te testy tej firmy :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry