• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
U mnie właśnie też otworzyli rossmanna, ale sprzedają znajomi, nie chcę plotek :) Kupiłam w aptece, ale jakiś taki.. apteo test coś takiego. Nic nie jest napisane kiedy robić, jaka czułość nic, a nic ;/ no, ale zrobię ;) jak już mam :D

No dzisiaj chciałam, m-c temu dostałam 26 d.c. czyli dzisiaj, i już się czuję jak na @. Ten 28 d.c. to tak dałam, żeby były te 2 dni w razie wu :) więc myślę, że już mogę zrobić. Nie piję nic od kilku godzin też ;p Chcę to odbębnić, bo aż mnie trzepie przed tym sikańcem :)

witajcie dzis mi lepiej wiec sie wytlumacze z R zle sie dzieje spi w innym pokoju mimo ze zawinil on cos mnie podkusilo i zajrzalam mu ostatnio w tel i zobaczylam smsa do jakies panny ze cytuje mam cholerna ochote na ruchanie :wściekła/y:zapytalam o co biega co za teksty a on a tak na odwal napisalem...jasne bo mu wierze i od tego momentu odzywa sie sluzbowo,nie kumam go ale widze ze cos nie gra....juz ostatnio unikal zblizen......prucz tego z mlodym wyladowalam na pogotowiu w poniedzialek silna angina 40st goraczki mimo ze byl juz na antybiotyku ale zmienili mu a wczoraj wstal wysypany drapaiac sie i duszac wlasna slina i znowu lekarz i ma szkarlatyne z angina,kolejny antybiotyk jeszcze silniejszy.po lekach czeka nas kardiolog i badania bo szkarlatyna kocha atakowac nerki i serce.wiec szlak mnie trafil od kilku dni nie spie praktycznie jestem wykonczona psychicznie i fizycznie.jeszce plodne mam ale to mnie juz malo obchodzi.do puki nie wyjasni sie z R to niech lepiej sie pakuje i won .......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry