• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hejjjo baby
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
wrocilam niedawno z pracy
zjem jogurt, umyje wlosy i musze pranie zlozyc, na obiad mam frytki, bo Tomek chcial
pogoda cudna​

cytrynowa: torcik piękny :) A w czym piekłaś każdy blat? One chyba krótko sie pieką, więc nawet można jeden wyjmować a drugi wkładać. Widziałam w przepisach, że dziewczyny pieką na takich okragłych talerzykach aluminiowych, żeby po kilka do piekarnika móc wkladać. Muszę zrobić taki tęczowy torcik :D

lux: o znowu awatarek zmieniłaś :) Teraz wersja wieczorowa :D Fryty mniam. Ja mam pizze. Wczoraj zrobiłam całą blachę :D

julia: przyjemnego odpoczynku :) Ja też lubię makarony. Teraz to taki wybór w sklepach, że można codziennie inny jeść :D

missiiss: jak tam u ciebie? pewnie gorący czas :) Trzymaj się i powodzenia.

moniusia: jak ci się dzionek zaczął? Jak humor dzisiaj?

jazza: udanego końca tygodnia :) Ty chyba jakoś dni płodne masz teraz? Działajcie, działajcie :D

Kto jeszcze testuje w najbliższym czasie?

Udanego dnia laski! :)

cytrynowa: torcik piękny :) A w czym piekłaś każdy blat? One chyba krótko sie pieką, więc nawet można jeden wyjmować a drugi wkładać. Widziałam w przepisach, że dziewczyny pieką na takich okragłych talerzykach aluminiowych, żeby po kilka do piekarnika móc wkladać. Muszę zrobić taki tęczowy torcik :D

lux: o znowu awatarek zmieniłaś :) Teraz wersja wieczorowa :D Fryty mniam. Ja mam pizze. Wczoraj zrobiłam całą blachę :D

julia: przyjemnego odpoczynku :) Ja też lubię makarony. Teraz to taki wybór w sklepach, że można codziennie inny jeść :D

missiiss: jak tam u ciebie? pewnie gorący czas :) Trzymaj się i powodzenia.

moniusia: jak ci się dzionek zaczął? Jak humor dzisiaj?

jazza: udanego końca tygodnia :) Ty chyba jakoś dni płodne masz teraz? Działajcie, działajcie :D

Kto jeszcze testuje w najbliższym czasie?

Udanego dnia laski! :)

wczoraj przegladalm zamrazarnik, lodowke i pytam sie samca, czy mieso jakies zrobic czy co, a ten do mnie: frytki bym se zjadl :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry