Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
madziolina dalej twierdzi ze napisal tak z nudow i specjalnie bo ona niby taka swietojebliwa jest nie umiem jakos mu uwierzyc,no kto normalny tak pisze bez niby podtekstu......zobaczymy jak dzis bedzie jak wroci z pracy.wogole dal mi jej nr zebym zadzwonila i sie zapytala jej o to...nie zadzwonie nie bede sie poniżać.a jeszcze twierdzi ze ona pisze do niego raz na kilka miesiecy.jasne a ja mam aureolke na glowie ktora rogi mi podtrzymuja zebyn nie spadla.zapewnia mnie jaki jest ze mna szczesliwy jak nas kocha i nigdy by nie zrobil nic co mogloby spowodowac ze mnie straci bla bla mydlic oczy to i ja potrafie
wiem o tym ze mogl tak zrobic Lux dlatego nie mam zamiaru dzownic ani nic.tylko nie badzo wiem jak to rozgrysc czy serio napisal bo napisal. czy cos jest miedzy nimi.....ale dla mnie to chore i tak w zyciu nie napisalabym do zadnego faceta tak bedac w zwiazku wogole chyba bym tak nie napisala........musze wiedziec w 100 % jak jest bo oszalec idzie.co jest najlepsze on mysli ze jak wczoraj sex byl to jest ok..a wcale nie jest i zla na siebie jestem ze dalam sie poniesc buuuuuuuuu