Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Najgorzej .. moze po obiedzie ?albo cos ostrego ....znow mam zgage, co to za cholerstwo jest![]()
Najgorzej .. moze po obiedzie ?albo cos ostrego ....
Lux ranigast wez albo szklanka zimnego mleka,po smażonym też masz zgage??
Madziolina mi kreska wyskoczyla po ok 4minutach
Hehe a fakt noga gładka musi być ;-)
Kamcia a teraz myślisz może o testach ovu ... ?bo może akurat szybko ovu będzie jak takie krótkie cykle się trafia ...
Noi my z mlodym juz po obiedzie ... teraz kawa i relax![]()
Karola, wolałabym widzieć jedną kreskę, a nie dwie. Tylko nadzieje masz, a tu lipa. Tylko najlepsze, że brzuch boli i to bardzo, a @ tak jakby nie było. Czasami lekkie plamienie różowe ze śluzem.
Dziewczyny, jeszcze raz za kciuki dziękuję. W nicy dziwne sny miałam. Śniło mi się, że jednak dopiero teraz była u mnie implantacja i dlatego beta nie wyszła. W śnie wszystko możliwe. Jeżeli @ się skończy (ale najpierw) musi się rozkręcić, to będziemy działać.
Fruzia, widzę dwie kreseczki. Na razie ciche gratulacje. Kochana idź na bete :*
Aschlee, nadzieje robią te głupie testy. Ale jest powiedzenie. Nadzieja matką głupich. Wytrzymam ten miesiąc i może w tym cyklu mi się udaA jak Ty się czujesz?
Pozdrawiam.