• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
do jakiej kwoty szukasz?

Do 80-100zł

Ja bym sobie na wesele poszla. Zabierze mnie któras?

Sukienke juz mam. I butki tez.

Ja jadę w lipcu do Poznania, ale jakoś bez euforii. Nie lubię wesel które zaczynają się w kościele o 17. za nim msza minie, życzenia itp. to obiad będziemy jeść przed 20. Pierwsze poznańskie wesele na którym byłam zniechęciło mnie do takich imprez. Do tego przyszła panna młoda ostatnio mnie wkurzyła bo stwierdziła, że to nasze godziny wesel są głupie bo ona pod wieczór już była zmęczona i do oczepin ciężko jej było wysiedzieć. Szczegół, że wynajęłam wszystkie pokoje w hotelu, żeby goście mieli gdzie odpocząć. Dla nich lepiej było ponarzekać niż pomyśleć... U nas (na śląsku) wesela przeważnie zaczynają się od 13 a jak jest dużo par na dany dzień to nawet i od 11.

O olx nawet nie pomyślałam ;p Po kolacji przejrzę oferty.

Kamcia o 13 slub? Dla mnie to dziwne. U mnie sluby sa przewaznie na 17 zalezy od ilosc slubow danego dnia. I na wesele jedzie sie na kolacje a nie na obiad. I zabawa trwa do 3-4 a na drugi dzien poprawiny kolo 12-13

hej dziewczynki

Fruzka widze:) lec na bete, wszystko wyjasni:)

Kamcia no u nas tak jest ze wesele zaczyna sie pozniej:)
No ja wlasnie tez szukam sukienki bo ide na wesele kuzynki:) ciesze sie ale mam problem ;/ bede musiala kupic sobie chyba jakas kiecke...bo niewiem jak moje cialo bedzie wygladac za 3 tyg. mam 4 nowe sukienki, zakupilam w marcu na wyprzedazy w firmie, ale wszystkie sa dopasowane i niewiem jak bede sie czula;/ a normalnie niemialabym z tym problemu:)

Kamcia a jakiegos konkretnego modelu szukasz?

Julia ja zawsze kupuje sobie luzniejsze kiecki. Mam brzucha i jakis lepiej sie czuje jak mi nie odznacza sie nigdzie.

Pamietam jak na studniowke najgrubsza dziewczyna w klasie nalozyla obcisla kiecke. Miala chyba z 4 oponki. I stanik tez oponki robil. I wygladala jak ludzik micheline (ten od kol samochodowych). I ludzie pytali czy w ciazy nie jest. Bo tak brzuch odstawal. Wygladala okropnie. Od tamtej pory nawet nie patrze na obcisle sukienki co by nie wygladac jak ona. (chociaz nadal mi brakuje do niej kilku kilo)

Do 80-100zł

Ja jadę w lipcu do Poznania, ale jakoś bez euforii. Nie lubię wesel które zaczynają się w kościele o 17. za nim msza minie, życzenia itp. to obiad będziemy jeść przed 20. Pierwsze poznańskie wesele na którym byłam zniechęciło mnie do takich imprez. Do tego przyszła panna młoda ostatnio mnie wkurzyła bo stwierdziła, że to nasze godziny wesel są głupie bo ona pod wieczór już była zmęczona i do oczepin ciężko jej było wysiedzieć. Szczegół, że wynajęłam wszystkie pokoje w hotelu, żeby goście mieli gdzie odpocząć. Dla nich lepiej było ponarzekać niż pomyśleć... U nas (na śląsku) wesela przeważnie zaczynają się od 13 a jak jest dużo par na dany dzień to nawet i od 11.

O olx nawet nie pomyślałam ;p Po kolacji przejrzę oferty.

Kamcia widze Ty z tych oszczednych co ja

Lux. Ja bym sie 3 razy zastanowila nad sukienka za 100. Na jedno wesele to mi trochę szkoda. Zazwyczaj mam sukienki do 60 ;)
Jedna drozsza od mamy dostalam Ale nie sprzedaje i czekam na kolejne wesela. Juz dwa w niej przerobilam.

reklama
A ja w ten weekend na wesele idę. Kiece mam, butki też. Kamica ty ze śląska? A skąd dokładnie?
Ja tez jestem z południa Polski i ja np ślub miałam o 12 i dla mnie to była idealna pora.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry