cytrynowa_
Fanka BB :)
Ja bym sobie na wesele poszla. Zabierze mnie któras?
Sukienke juz mam. I butki tez.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
do jakiej kwoty szukasz?
Do 80-100zł
Ja jadę w lipcu do Poznania, ale jakoś bez euforii. Nie lubię wesel które zaczynają się w kościele o 17. za nim msza minie, życzenia itp. to obiad będziemy jeść przed 20. Pierwsze poznańskie wesele na którym byłam zniechęciło mnie do takich imprez. Do tego przyszła panna młoda ostatnio mnie wkurzyła bo stwierdziła, że to nasze godziny wesel są głupie bo ona pod wieczór już była zmęczona i do oczepin ciężko jej było wysiedzieć. Szczegół, że wynajęłam wszystkie pokoje w hotelu, żeby goście mieli gdzie odpocząć. Dla nich lepiej było ponarzekać niż pomyśleć... U nas (na śląsku) wesela przeważnie zaczynają się od 13 a jak jest dużo par na dany dzień to nawet i od 11.
O olx nawet nie pomyślałam ;p Po kolacji przejrzę oferty.
Lux. Ja bym sie 3 razy zastanowila nad sukienka za 100. Na jedno wesele to mi trochę szkoda. Zazwyczaj mam sukienki do 60
Jedna drozsza od mamy dostalam Ale nie sprzedaje i czekam na kolejne wesela. Juz dwa w niej przerobilam.