• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej hej:-)

Julia kochana szkoda tego wyjazdu w gory, ale grunt, ze mala juz zdrowa i ze Fasolinek ma sie dobrze:tak:

Aschlee masz racje kochana dla Fasolinka da sie zniesc wszystko, obys miala tylko dobre samopoczucie, z calego serca tego zycze, lez odpoczywaj a co jak lekarz kazal to trza:tak:

Moniusia kochana ja tez sie boje, ze lata bedzie malutko, ehhh tyle czekania i ooo:eek:

Cytrynowa kochana zupy owocowej tez nie tkne za chiny ludowe ble:eek:

Anula dzialajcie kochana dzialajcie nie odmawiajscie sobie, a nozki to podstawa, tez swoje wczoraj golilam hehe:-D

Karola hehe mi stuknelo w lutym 30, ale ani nie wygladam na tyle ani sie nie czuje na tyle, czuje sie na 20 hehe, wiec ta reklama biedronki to i moja:-D

Fruzka trzymam kciuki aby kreseczka ciemniala:tak:

Malusiolka trzymam kciuki za Twoj kolejny cykl:tak:

Kamcia trzymam i za Twoj kolejny cykl, a sukienki to polecam w Mohito, maja sliczne, w sklepie online jest wyprzedaz , a wesela to i u nas zaczynaja sie pozniej i potem jest kolacja, balanga do rana, ale do rana wytrwaja najsilniejsi hehe. ;-)

A odnosnie cen sukienek to mam rozne i za rozne ceny, max do 300 zl kupuje jak Misia ( przyznam sie, ze mam hopla na punkcie mody- ciuchow, butow, dodatkow hehe), jak mi sie cos spodoba to juz umarl w butach;-), a gabarytowo jestem mala i szczupla, kiedys bylam sporo grubsza, potem zrzucilam 30 kg ( to bylo dawno temu) i teraz jem wszystko jak odkurzacz, ale przede wszystkim to co sama przygotuje, nie jem fast foodow, jelsi juz to pizza lub kebab, no i czasem jakas kolacja z M w restauracji i nie zamawiam tylko salatki i wody;-), ale prawdziwe danie;-), jestem w ruchu, cwicze, na kolacje jem warzywa i owoce i nosze rozmiar S lub M, zalezy od ciucha

U nas dzis pieknie slonecznie, chlodno, ale nadzieja na cieplej jest;-)

Milego dizonka:-)

dzien dobry u nas taka se pogoda, oczywiscie kundel nie dal mi pospac
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif
na dodatek co chwile jakies karetki jechaly, chyba cos sie stalo powaznego
fWN6QAA7
stary tez mnie wkurzyl, bo podobno nie beda zjezdzac na weekend z delegacji, bo musza oddac kurnik do poniedzialku i przez weekend musza go skonczyc, brak slow, co ja bede robic sama przez weekend? jutro sie dowiem wszystkiego​

Hej:)
U mnie tez pogoda nie zachęca do działania. Tak szaro buro jest. Wystarczy wyjśc do sklepu i już dowiedziałam sie, że sąsiadom się dziecko urodziło ;p i mieli poród rodzinny. Kiedyś byłam temu przeciwna, ale jak się tak zastanowie to w sumie fajnie jest miec kogoś przy sobie w takim momencie. Ale nic z tego mój na to nie pójdzie ;p

Najlepsze wczoraj. Dowiedziałam się w pracy, że mam romans. No normalnie myślałam, że z krzesła spadne ;p Jeden kolega częściej do mnie przychodzi sobie pogadać w wolnej chwili i już nam romans przypisują. Czego to już ludzie nie wymyślą;p A jak mojemu o tym powiedziałam to się uśmiechnął i zapytał czy przystojny przynajmniej jest ;p No zgroza normalnie...

Jeszcze do tego czuje się dzisiaj jakbym miała okres na nowo dostać :/ Tak jakoś śmiesznie. Może to to działanie tego inofolicu? Może to też w pewnym sensie pobudza prace jajników albo kij wie co. Sie zobaczy...

hej jeny piękną jesień mamy tego lata,żeby koniec czerwca był a ja w dwóch swetrach i mi zimno........nie pojechałam na bete,mam taką biegunke że nie dojechałabym ponad 20km.test dziś pokazał już wyrażniejszą kreskę rzecz jasna mam problemy ze wstawieniem fotki,bo limit wyczerpałam neta
Cytrynowa masz cheć na wesele??ja mam w sobote ślub niespodzianke bo dowiedzialam sie o nim kilka dni temu a żeby było zabawnie to mojej rodzonej siostry ślub ,póżniej mam w sierpniu kolejne.kiecki mam ale musze wystawić na sprzedasz bo yyyyyyy powiedzmy się sprały :-p
Aschlee córcia daje Ci poleżeć ??
Anula jak tam mąż wykorzystany???:-p:-p
znowu zapomniałam o połowie co do każdej miałam napisać,ale skleroza nie boli.
o powiem wam poszłam na poczte wyslac list a adres zostawiłam w domu :wściekła/y:

Fruzka nie zawsze...do poludnia jest w przedszkolu,pozniej juz maz jest to pomaga ale razem siedzimy w lozku,ogladamy bajeczki,czytamy ksiazki,lepimy z plaszeliny itp

Wie ze Pan doktor kazal i sama czasem przynosi picie czy jedzenie dla Dzidziusia [emoji6]

Hej:)
U mnie tez pogoda nie zachęca do działania. Tak szaro buro jest. Wystarczy wyjśc do sklepu i już dowiedziałam sie, że sąsiadom się dziecko urodziło ;p i mieli poród rodzinny. Kiedyś byłam temu przeciwna, ale jak się tak zastanowie to w sumie fajnie jest miec kogoś przy sobie w takim momencie. Ale nic z tego mój na to nie pójdzie ;p

Najlepsze wczoraj. Dowiedziałam się w pracy, że mam romans. No normalnie myślałam, że z krzesła spadne ;p Jeden kolega częściej do mnie przychodzi sobie pogadać w wolnej chwili i już nam romans przypisują. Czego to już ludzie nie wymyślą;p A jak mojemu o tym powiedziałam to się uśmiechnął i zapytał czy przystojny przynajmniej jest ;p No zgroza normalnie...

Jeszcze do tego czuje się dzisiaj jakbym miała okres na nowo dostać :/ Tak jakoś śmiesznie. Może to to działanie tego inofolicu? Może to też w pewnym sensie pobudza prace jajników albo kij wie co. Sie zobaczy...

to u mnie na wsi ludzie plotkują, ze jestem w ciazy, nawet kilka gratulacji dostalam, stare sekutnice nie maja co robic

hej jeny piękną jesień mamy tego lata,żeby koniec czerwca był a ja w dwóch swetrach i mi zimno........nie pojechałam na bete,mam taką biegunke że nie dojechałabym ponad 20km.test dziś pokazał już wyrażniejszą kreskę rzecz jasna mam problemy ze wstawieniem fotki,bo limit wyczerpałam neta
Cytrynowa masz cheć na wesele??ja mam w sobote ślub niespodzianke bo dowiedzialam sie o nim kilka dni temu a żeby było zabawnie to mojej rodzonej siostry ślub ,póżniej mam w sierpniu kolejne.kiecki mam ale musze wystawić na sprzedasz bo yyyyyyy powiedzmy się sprały :-p
Aschlee córcia daje Ci poleżeć ??
Anula jak tam mąż wykorzystany???:-p:-p
znowu zapomniałam o połowie co do każdej miałam napisać,ale skleroza nie boli.
o powiem wam poszłam na poczte wyslac list a adres zostawiłam w domu :wściekła/y:

to super, ze jest wyrazna kreska, licze, ze uda Ci sie dostac na bete

reklama
Fruzka no to super ;-)

Aschle dzielna twoja cora i dobrze ze wszystko rozumie ...
Lux plotkary sa dobre ;-) do roboty by się wzięły ...

Karola grunt to wyrozumialy mąż ;-) jak pilam inofolik to odczuwalam strasznie podwozie ....
Wczoraj mimo ze juz nie pije tez ;-)

Jazza nogi ogolone,przytulanko bylo,dzisiaj temperatura mocno skoczyla,test ovu wciąż mocno pozytywny ... czuje się trochę jak królik doswiadczalny ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry