cytrynowa_
Fanka BB :)
Misia ja sukienkek szukam na olx. Albo na allegro. Albo w ciuchlandzie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Hej
U mnie tez pogoda nie zachęca do działania. Tak szaro buro jest. Wystarczy wyjśc do sklepu i już dowiedziałam sie, że sąsiadom się dziecko urodziło ;p i mieli poród rodzinny. Kiedyś byłam temu przeciwna, ale jak się tak zastanowie to w sumie fajnie jest miec kogoś przy sobie w takim momencie. Ale nic z tego mój na to nie pójdzie ;p
Najlepsze wczoraj. Dowiedziałam się w pracy, że mam romans. No normalnie myślałam, że z krzesła spadne ;p Jeden kolega częściej do mnie przychodzi sobie pogadać w wolnej chwili i już nam romans przypisują. Czego to już ludzie nie wymyślą;p A jak mojemu o tym powiedziałam to się uśmiechnął i zapytał czy przystojny przynajmniej jest ;p No zgroza normalnie...
Jeszcze do tego czuje się dzisiaj jakbym miała okres na nowo dostać :/ Tak jakoś śmiesznie. Może to to działanie tego inofolicu? Może to też w pewnym sensie pobudza prace jajników albo kij wie co. Sie zobaczy...
hej jeny piękną jesień mamy tego lata,żeby koniec czerwca był a ja w dwóch swetrach i mi zimno........nie pojechałam na bete,mam taką biegunke że nie dojechałabym ponad 20km.test dziś pokazał już wyrażniejszą kreskę rzecz jasna mam problemy ze wstawieniem fotki,bo limit wyczerpałam neta
Cytrynowa masz cheć na wesele??ja mam w sobote ślub niespodzianke bo dowiedzialam sie o nim kilka dni temu a żeby było zabawnie to mojej rodzonej siostry ślub ,póżniej mam w sierpniu kolejne.kiecki mam ale musze wystawić na sprzedasz bo yyyyyyy powiedzmy się sprały
Aschlee córcia daje Ci poleżeć ??
Anula jak tam mąż wykorzystany???
znowu zapomniałam o połowie co do każdej miałam napisać,ale skleroza nie boli.
o powiem wam poszłam na poczte wyslac list a adres zostawiłam w domu![]()