• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Fruzka no to super ;-)

Aschle dzielna twoja cora i dobrze ze wszystko rozumie ...
Lux plotkary sa dobre ;-) do roboty by się wzięły ...

Karola grunt to wyrozumialy mąż ;-) jak pilam inofolik to odczuwalam strasznie podwozie ....
Wczoraj mimo ze juz nie pije tez ;-)

Jazza nogi ogolone,przytulanko bylo,dzisiaj temperatura mocno skoczyla,test ovu wciąż mocno pozytywny ... czuje się trochę jak królik doswiadczalny ;-)

niech se gadaja, przynajmniej wiem,ze rodze na jesieni i bede corke miec :-D

reklama
No Luxi, to pięknie :p Ja sama jestem ciekawa czego się jeszcze dowiem. Rozwaliło mnie to, a mężowi powiedziałam, bo jeślii dotarło by to do niego od innej osoby byłaby afera, a tak wie, że sama jestem taka informacja zaskoczona.

Romans niespełna rok po ślubie. No wyobraźnia ich ponosi;p

A ja na wsi też mam taką sąsiadke FBI. Wie wszystko o wszystkich;/

Karola-dobrze, ze maz wie, bo zobacz jakie bys miala problemy przez ludzi
Anula wiesz ja do tego przywyklam, ale nieraz mam ochote powaznie podejsc do tego i postraszyc ktoras sadem, bo naprawde to przestaje byc smieszne

kurcze a niech ktos powaznie wezmie ich slowa i potem bede posadzona o usuniecie, bo brak noworodka? mieszkam tu ponad rok i naprawde zadziwia mnie mentalnosc tych ludzi, pochodze tez ze wsi, ale u nas to lagodniej sie odbywalo

Hej dziewczyny,

fruzka: super :D Niech ciemnieje krecha dalej :D A z biegunką współczuję :(

karola: niezła plota :D Dobrze, że powiedziałaś od razu facetowi, bo to jednak może popsuć humor jak się dowiaduje człowiek z innego źródła. Hihihi weselicha zazdroszczę :D Poszłabym na jakieś :D

lux: plotki niestety potrafią krzywdę wyrządzić :( A jeszcze jak wszyscy się znają, wiedzą co i jak to jeszcze gorzej czasem coś sprostować, bo niektórzy uważają, że wiedzą najlepiej i nie potrafią się przyznać do tego, że coś zmyśliły :/ A co do wystawiania ubranek to ja wystawiam swoje i powiem ci, że nie noszę najmniejszych, a się szybko sprzedają, więc rozmiar nie ma znaczenia w tym przypadku :D

jazza: o to ładnie, że ci się udaje wagę utrzymywać :) Super sprawa. Na ładne sukienki to i ja jestem łasa :D A jak do tego jakieś buciki wpadną i biżuteria to jestem w niebie :D

anula: króliczku nasz :) Działaj działaj :D

misia: ja sukienek szukam zwykle na przecenach różnych. W necie nie umiem kupować, bo trochę niewymiarowa jestem :) Muszę coś założyć i wtedy decyduje. No chyba, że sobie coś w sklepie upatrzę, a w necie jest taniej to wtedy zamawiam :D

julia: niby szkoda wyjazdu, ale wiadomo, że teraz trochę ci się trochę zmieniło przez małego groszka :) Nie dziwne, że możesz nie czuć się dobrze w obcisłych ciuszkach. Może znajdziesz jakąś fajną kiecę co ci się od razu spodoba :)

aschlee: dobra córcia, że tak się troszczy o mamusię i fasolkę :)

U mnie pochmurno, ale ciepło. Mam teraz trochę czasu, bo w pracy przestój związany z wakacjami i urlopami, więc mogę trochę więcej porobić w domu. I tak zaczęłam od robienia dżemu truskawkowego...na początek poszło 3kg truskawek, a w pogotowiu kolejna dawka :) Mieszkanie zgrubnie ogarnięte. Jeszcze tylko na szybkie zakupy i zajmę się smażeniem dżemu.
Cóż więcej, w tym cyklu nie mam owulacji, więc się nie spinam. Powoli do przodu.

Udanego dnia laski :)

Jugi wiesz boli mnie takie obgadywanie i potem tlumaczenie sie z tego, ze oczegos tam sie nie zrobilo, masz racje, ze one krzywdza ludzi, umyslnie czy nieumyslnie to nieistotne, wazne, by obrobic komus dupsko, bo nudy sa i trzeba se czas zapelnic
ps wlasnie stoja, plotkuja i patrza sie w moje okno wrrrrr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry