Hej dziewczyny,
fruzka: super

Niech ciemnieje krecha dalej

A z biegunką współczuję
karola: niezła plota

Dobrze, że powiedziałaś od razu facetowi, bo to jednak może popsuć humor jak się dowiaduje człowiek z innego źródła. Hihihi weselicha zazdroszczę

Poszłabym na jakieś
lux: plotki niestety potrafią krzywdę wyrządzić

A jeszcze jak wszyscy się znają, wiedzą co i jak to jeszcze gorzej czasem coś sprostować, bo niektórzy uważają, że wiedzą najlepiej i nie potrafią się przyznać do tego, że coś zmyśliły :/ A co do wystawiania ubranek to ja wystawiam swoje i powiem ci, że nie noszę najmniejszych, a się szybko sprzedają, więc rozmiar nie ma znaczenia w tym przypadku
jazza: o to ładnie, że ci się udaje wagę utrzymywać

Super sprawa. Na ładne sukienki to i ja jestem łasa

A jak do tego jakieś buciki wpadną i biżuteria to jestem w niebie
anula: króliczku nasz

Działaj działaj
misia: ja sukienek szukam zwykle na przecenach różnych. W necie nie umiem kupować, bo trochę niewymiarowa jestem

Muszę coś założyć i wtedy decyduje. No chyba, że sobie coś w sklepie upatrzę, a w necie jest taniej to wtedy zamawiam
julia: niby szkoda wyjazdu, ale wiadomo, że teraz trochę ci się trochę zmieniło przez małego groszka

Nie dziwne, że możesz nie czuć się dobrze w obcisłych ciuszkach. Może znajdziesz jakąś fajną kiecę co ci się od razu spodoba
aschlee: dobra córcia, że tak się troszczy o mamusię i fasolkę
U mnie pochmurno, ale ciepło. Mam teraz trochę czasu, bo w pracy przestój związany z wakacjami i urlopami, więc mogę trochę więcej porobić w domu. I tak zaczęłam od robienia dżemu truskawkowego...na początek poszło 3kg truskawek, a w pogotowiu kolejna dawka

Mieszkanie zgrubnie ogarnięte. Jeszcze tylko na szybkie zakupy i zajmę się smażeniem dżemu.
Cóż więcej, w tym cyklu nie mam owulacji, więc się nie spinam. Powoli do przodu.
Udanego dnia laski