Luxuorius
Moderatorka
Ja w ten sposób dowiedziałam się od mojej koleżanki, że będę miała syna zanim zdążyłam pochwalić się, że jestem w ciąży. A wystarczyło, że powiedziałam mamie, mama sąsiadkom, sąsiadki koleżankom w pracy i tak poszedł łańcuszek, że doszło to do mojej koleżanki. Byłam w szoku jak dostałam od niej smsa z gratulacjami.
karola niezła historia z tym romansem, ale mnie to nie dziwi bo sama byłam ofiarą podobnych oskarżeń. Przez pół roku byłam traktowana jak wróg publiczny bo poszła plota, że jestem córką prezesa która przyszła kontrolować produkcję. Nikt ze mną nie rozmawiał, wszyscy bali się ze mną pracować. Głupota ludzka i zazdrość nie znają granic. A wszystko przez to, że byłam młodziutka (20 lat) i bez szkolenia, bez doświadczenia po tygodniu od przyjęcia do pracy stanęłam na stanowisku liderskim.
A pro po okna...Kiedyś miałam dziwną sytuację we Włoszech. Któregoś dnia przed moimi oknami w hotelu koleś postanowił wystawić swoją fujarę i zaczął szczaćNie mogłam uwierzyć w to co widzę. Stanęłam przed nim a ona uśmiechnął się i mi pomachał. Schował klejnoty i poszedł dalej. SZOK.
Lux ja też mam wścibską starą sąsiadkę która zagląda nam w okna i wiesz co zrobiłam... zaczęłam rozbierać się w oknie i paradować po domu pół nago lub w samych stringach/ majtkach. I dacie wiarę, że ta stara piz*a też zaczęła ubierać rajstopy przed oknami i to w swojej kuchni?!
fruzka jak to możliwe, że siostra tak w ostatniej chwili was poinformowała?
moj chodzi bez gaci i one wtedy az firany zrywaja
ja bym tak nie mogla
Nie mogłam uwierzyć w to co widzę. Stanęłam przed nim a ona uśmiechnął się i mi pomachał. Schował klejnoty i poszedł dalej. SZOK.