• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Ja w ten sposób dowiedziałam się od mojej koleżanki, że będę miała syna zanim zdążyłam pochwalić się, że jestem w ciąży. A wystarczyło, że powiedziałam mamie, mama sąsiadkom, sąsiadki koleżankom w pracy i tak poszedł łańcuszek, że doszło to do mojej koleżanki. Byłam w szoku jak dostałam od niej smsa z gratulacjami.

karola
niezła historia z tym romansem, ale mnie to nie dziwi bo sama byłam ofiarą podobnych oskarżeń. Przez pół roku byłam traktowana jak wróg publiczny bo poszła plota, że jestem córką prezesa która przyszła kontrolować produkcję. Nikt ze mną nie rozmawiał, wszyscy bali się ze mną pracować. Głupota ludzka i zazdrość nie znają granic. A wszystko przez to, że byłam młodziutka (20 lat) i bez szkolenia, bez doświadczenia po tygodniu od przyjęcia do pracy stanęłam na stanowisku liderskim.

A pro po okna...Kiedyś miałam dziwną sytuację we Włoszech. Któregoś dnia przed moimi oknami w hotelu koleś postanowił wystawić swoją fujarę i zaczął szczać:szok: Nie mogłam uwierzyć w to co widzę. Stanęłam przed nim a ona uśmiechnął się i mi pomachał. Schował klejnoty i poszedł dalej. SZOK.

Lux ja też mam wścibską starą sąsiadkę która zagląda nam w okna i wiesz co zrobiłam... zaczęłam rozbierać się w oknie i paradować po domu pół nago lub w samych stringach/ majtkach. I dacie wiarę, że ta stara piz*a też zaczęła ubierać rajstopy przed oknami i to w swojej kuchni?!

fruzka jak to możliwe, że siostra tak w ostatniej chwili was poinformowała?

moj chodzi bez gaci i one wtedy az firany zrywaja :-D ja bym tak nie mogla

reklama
Lux, moja przyjaciółka ma taką sąsiadkę, która wchodzi do domu bez pozwolenia, albo slucha pod drzwiami co się u nich dzieje i obgaduje do innych.

Lux, z tego co mi dzisiaj teść czytał, to ustawa z tym 1000 zł przeszła. Od księgowej jeszcze nic nie wiem, bo w ZUSie pewnie nie była.

Aschlee, co tam Kochana?:* U mnie śluz z brązowym plamieniem. Nie wiem co jest. Jeżeli do pon to będzie idę do ginekologa.

Dzisiaj byliśmy u siostry, która w czwartek urodziła. Mały jest cudowny :) Od razu go pokochałam.

Fruza, jak tam u Ciebie?

Pozdrawiam.

Lux, moja przyjaciółka ma taką sąsiadkę, która wchodzi do domu bez pozwolenia, albo slucha pod drzwiami co się u nich dzieje i obgaduje do innych.

Lux, z tego co mi dzisiaj teść czytał, to ustawa z tym 1000 zł przeszła. Od księgowej jeszcze nic nie wiem, bo w ZUSie pewnie nie była.

Aschlee, co tam Kochana?:* U mnie śluz z brązowym plamieniem. Nie wiem co jest. Jeżeli do pon to będzie idę do ginekologa.

Dzisiaj byliśmy u siostry, która w czwartek urodziła. Mały jest cudowny :) Od razu go pokochałam.

Fruza, jak tam u Ciebie?

Pozdrawiam.

super, ze to przeszlo a jak bedziesz wiedziec gdzie skladac o to wniosek to daj znac

Malus a no u mnie w sumie nic nowego bo tylko leze po calych dniach...juz mnie kosci od lezenia bola...modle sie zebym jak najszybciej mogla wstac i funkcjonowac normalnie...

Obym nie powiedziala tego w zlym momencie ale plamienis jak na razie daly mi swiety spokoj.Rano jeszcze byly ale od 11 praktycznie czysto
Oby juz nie wrocily

Hejo:-)
No ja już po pracy i zaczynam weekend. Do pracy dopiero we wtorek. Zmeczona jestem jak diabli.

Jaguś, się zobaczy z tymi przetworami. Mam mnóstwo wiśni i jagód, więc może jakieś powidła albo dżemy bo soków mam jeszcze od zeszłego roku. Pewnie jeszcze kompoty z jabłek. Nie mówię koniec bo zawsze się coś jeszcze znajdzie:-)

A pro po plotkawych sasiadek to mam takie z których się śmiejemy ze mają okna wygięte na zewnątrz bo tak wyglądają przez nie. Ja to nie jestem stety niestety na biezaco z nowinkami okolicznymi bo nawet nie wiedziałam że mi dwie sąsiadki urodzily. Dopiero jak je z wózkami zobaczyłam to miałam mega zdziwienie.

Ja czasami mam wrażenie że życie mi ucieka bo tak ten czas zapier.... a. Jak pomyślę że już prawie 25 lat mam to masakra. Inne moje koleżanki iż dzieci mają i poukładane życie a u mnie ciągle coś idzie nie tak.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry