• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Jula ;-) .... uploadfromtaptalk1435305815578.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1435305815578.jpg
    uploadfromtaptalk1435305815578.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Anula powiem ci tak, ze prawdopodobnie byla;-) ale upewnisz sie tak za za 2 dni bo temp musi byc wyzsza niz w pierwszej fazie, ona jeszcze powinna sie podniesc;-) :*
Dziękuję. Bo myslalam ze skacze odrazu do góry .... a tu lekki spadek i zawal ..to myślisz że była wczoraj jak byl skok?wczoraj i przed wczoraj podwozie nawet nie przyjemne odczuwalne bylo

Lux- no takie ploty mnie nie interesują, szczególnie że dobrze wiem jak potrafią być oszukane. Np. kiedyś były ploty o moim mężu (w jego wsi) że ma nieślubne dziecko tam gdzie chodził do szkoły średniej, bo rzadko do domu przyjeżdżał, a on zostawał w internacie żeby się pouczyc i projekty porobić(szkoła techniczna), bo w domu zaraz coś by się do roboty znalazło. A o mnie teraz gadają, że zarabiam nie wiadomo ile, bo ktoś kiedyś usłyszał że premie dostałam :) To są rzeczy niegroźne i można się z nich tylko śmiać. Dodam że jak słucham relacji szwagierki co na wsi się dzieje to serio zawsze bez zawiści, ale wiem że ludzie lubią jak komuś się noga powinie i takie ploty ich cieszą najbardziej. Najlepiej olać takie wredne ploty.
Pomyśl sobie jakie te baby muszą mieć smutne życie, że takimi sprawami się zajmują, albo jaka Ty musisz być interesująca :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry